VIDEO Vladimir Putin în Iran, detaliul ce dezvăluie paranoia președintelui cu privire la sănătatea sa

Ultima actualizare:

Vizita lui Vladimir Putin în Iran a fost cel mai important eveniment politic din ultima vreme și specialiști din lumea întreagă au analizat cu atenție apariția tiranului de la Kremlin. Un detaliu foarte important a fost observat în momentul în care liderul de la Moscova a ajuns pe aeroport și care a dezvăluit multe despre adevărata stare de sănătate a președintelui rus.

vladimir putin

Sosirea lui Vladimir Putin pe aeroportul de la Teheran a trezit multe semne de întrebare, deoarece acesta nu se afla într-o formă foarte bună, din punct de vedere fizic. Tiranul s-a îngrășat, șchiopăta puțin și prezenta probleme de mobilitate la mâna dreaptă.

Citește și: Vladimir Putin, imagini îngrijorătoare din Iran: s-a îngrășat, șchiopătează și își mișcă greu brațul drept

 Desigur, Putin a avut aceeași atitudine nonșalantă ca și în alte dăți, însă cei care au privit cu atenție imaginile au observat că pe scara avionului din care coborâse dictatorul, se afla una dintre gărzile sale de corp, ce nu-l scapă nici măcar secundă din ochi, acești «oameni din umbră» fiind supuși unei sarcini pe cât de neobișnuite pe atât de umilitoare.

Potrivit Fox News, Putin nu vrea să dea motive dușmanilor săi de a face speculații pe marginea unor potențiale afecțiuni de care acesta ar suferi, de aceea gărzile sale de corp îi colectează materiile fecale și urina atunci când se află în străinătate pentru a le arunca la Moscova.

Nu rata nici: Cele mai bizare teorii despre Vladimir Putin! Cum și-a consolidat imaginea

Meanwhile, the bunker Fuhrer arrived in #TehranThe "fecal case" arrived with him... pic.twitter.com/y7h8Isf241

— NEXTA (@nexta_tv) July 19, 2022

Putin, paranoic în privința sănătății sale șubrede?

Acest aspect denotă, potrivit specialiștilor, gradul de paranoia a liderului de la Kremlin în ceea ce privește ultimele informații despre sănătatea sa șubredă.

Informațiile au fost date publicității în revista Paris Match de în urma investigațiilor conduse de doi jurnalişti veterani. 

Wow: Vladimir Putin, tată pentru a cinea oară? Iubita Alina Kabaeva va naște o fetiță

Publicația franceză a dezvăluit că un consilier special al Serviciului Gărzii Federale din Rusia poartă o valiză în care sunt colectate materiile fecale ale domnului Putin și trimise înapoi la Moscova. Aceste informații au fost verificate și de alte publicații din SUA, precum Fox News. 

Putin se teme că orice informație despre sănătatea va ajunge la urechile serviciilor secrete de informații străine. Vrea să proiecteze imaginea că va conduce Rusia pe termen nelimitat pentru a descuraja orice haos asociat cu o schimbare a puterii”, au declarat Rebekah Koffler, președintele Doctrine & Strategy Consulting pentru Fox News. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net