Miss Facebook România, Iulia Mladin, invitată la Praga de primarul din Karlovy Vary!

image
Iulia Mladin

Miss Facebook Rom├ónia, Iulia Mladin a dat o fug─â ├«ntr-unul din cele mai romantice ora┼če din Europa, Praga. Prezentatoarea de la The Money Channel are o mare pasiune pentru turism.

┼×i cum timpul nu i-a permis o vacan┼ú─â, Iulia a profitat de emisiunea pe care o prezint─â, ┼či-a f─âcut bagajul ┼či a dat fuga la aeroport pentru a filma in Republica Ceh─â, la Praga ┼či Karlovy Vary.

image
Iulia Mladin

"Invita┼úia a fost f─âcut─â de c─âtre primarul din Karlovy Vary ╚Öi ne-am ├«nt├ólnit cu reprezentantul Autorit─â┼úii Na┼úionale pentru Turism din Republica Ceh─â. Am realizat acolo 2 edi┼úii speciale ale emisiunii care vor cuprinde interviuri cu autorit─â┼úile locale, hotelieri ┼či zona medical─â. Karlovy Vary, una dintre cele mai importante sta┼úiuni balneo, poate fi o experien┼ú─â ┼či pentru Rom├ónia, unde zona balneo, din p─âcate, sufer─â'' spune Iulia Mladin.

image
Iulia Mladin

De┼či se declar─â cucerit─â total de aerul romantic ┼či imperial al Capitalei Cehe, Iuliei parc─â tot mai mult ├«i place acas─â. Promotoare ├«nfl─âc─ârat─â a turismului autohton, Iulia Mladin e pus─â pe fapte mari. Vedeta vrea s─â ob┼úin─â trofeul "M─ârul de Aur" 2014 (echivalentul Oscar-ului ├«n turism) pentru turismul gorjean. Astfel, Iulia ┼či "S─âpt─âm├óna Turistic─â" au ├«nso┼úit reent un grup de jurnali┼čti str─âini din 16 ┼ú─âri, membri FIJET (Federa┼úia Interna┼úional─â a Scriitorilor ┼či Jurnali┼čtilor de Turism), care au vizitat ora┼čul lui Br├óncu┼či.

simeon stalpnicul png
Iulia Mladin
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
Catalin Botezatu png
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia