Miss Facebook România, Iulia Mladin, invitată la Praga de primarul din Karlovy Vary!

image
Iulia Mladin

Miss Facebook Rom├ónia, Iulia Mladin a dat o fug─â ├«ntr-unul din cele mai romantice ora┼če din Europa, Praga. Prezentatoarea de la The Money Channel are o mare pasiune pentru turism.

┼×i cum timpul nu i-a permis o vacan┼ú─â, Iulia a profitat de emisiunea pe care o prezint─â, ┼či-a f─âcut bagajul ┼či a dat fuga la aeroport pentru a filma in Republica Ceh─â, la Praga ┼či Karlovy Vary.

image
Iulia Mladin

"Invita┼úia a fost f─âcut─â de c─âtre primarul din Karlovy Vary ╚Öi ne-am ├«nt├ólnit cu reprezentantul Autorit─â┼úii Na┼úionale pentru Turism din Republica Ceh─â. Am realizat acolo 2 edi┼úii speciale ale emisiunii care vor cuprinde interviuri cu autorit─â┼úile locale, hotelieri ┼či zona medical─â. Karlovy Vary, una dintre cele mai importante sta┼úiuni balneo, poate fi o experien┼ú─â ┼či pentru Rom├ónia, unde zona balneo, din p─âcate, sufer─â'' spune Iulia Mladin.

image
Iulia Mladin

De┼či se declar─â cucerit─â total de aerul romantic ┼či imperial al Capitalei Cehe, Iuliei parc─â tot mai mult ├«i place acas─â. Promotoare ├«nfl─âc─ârat─â a turismului autohton, Iulia Mladin e pus─â pe fapte mari. Vedeta vrea s─â ob┼úin─â trofeul "M─ârul de Aur" 2014 (echivalentul Oscar-ului ├«n turism) pentru turismul gorjean. Astfel, Iulia ┼či "S─âpt─âm├óna Turistic─â" au ├«nso┼úit reent un grup de jurnali┼čti str─âini din 16 ┼ú─âri, membri FIJET (Federa┼úia Interna┼úional─â a Scriitorilor ┼či Jurnali┼čtilor de Turism), care au vizitat ora┼čul lui Br├óncu┼či.

simeon stalpnicul png
Iulia Mladin
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg