Anunțul lui Ciucă, după suspendarea zborurilor Blue Air: «Nu putem lăsa românii să aștepte în aeroporturi»

Ultima actualizare:

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un făcut o declarație publică după ce compania Blue Air și-a suspendat zborurile. Oficialul a afirmat că Administrația Fondului pentru Mediu a pus poprire pe conturile Blue Air. 

Nicolae Ciuca Foto gov.ro

Haos total pe aeroportul Otopeni, după ce Blue Air a suspendat mai multe zboruri. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că, la momentul actual, se caută o soluție pentru deblocarea acestei situații. 

Citește și: Haos pe aeroporturile din România! Pasagerii Blue Air fac scandal. Zborurile le-au fost anulate

Poprirea a fost făcută de AFM(n.r. Administrația Fondului pentru Mediu) , ar urma să se poarte o discuție cu cei care au luat decizia și să deblocheze situația. Nu putem lăsa românii să aștepte în aeroporturile din care urmau să vină către țară. Sunt 3.000 de români”, a menționat premierul.

Nu rata nici: Blue Air suspendă toate zborurile care pleacă din România, începând de astăzi

La data de 6 septembrie, pasagerii sosiți la Aeroportul Otopeni au aflat cu stupoare că zborurile către destinațiile lor au fost anulate. Printre cursele anulate se numără cele către Franța, Croația, Suedia, Grecia, Spania, Israel, Portugalia sau Germania.

Am vorbit cu ministrul Barna(n.r. ministrul Mediului, Tanczos Barna), pentru că poprirea a fost făcută de către AFM şi urmează să aibă o discuţie cu cei care au luat această decizie şi să deblocheze situaţia pentru că nu putem lăsa românii să aştepte în aeroporturile din care urmau să vină către ţară”, a mai spus premierul Nicolae Ciucă, citat de Digi 24.

Hai să afli și: Ce se întâmplă cu pasagerii care au cumpărat bilete de avion la Blue Air? Compania rupe, într-un final, tăcerea

Reacția Blue Air

În schimb, Blue Air a asigurat pasagerii că toate zborurile programate, la data de 6 septembrie, din afara României către orice aeroport din țară, nu vor fi afectate. 

Din păcate, această blocare a tuturor conturilor bancare ale Blue Air a venit la scurt timp după declarațiile publice și instigările directe de «nu mai cumpăra bilete Blue Air» propagate în spațiul public de către un reprezentant cu rang înalt al Statului Româm, respectiv Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) statului român, au condus la distrugerea semnificativă a încrederii pasagerilor în Blue Air, generând pierderi de peste 5 milioane de euro, prin reducerea volumului de vânzări bilete”, au declarat reprezentanții companiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net