"Ce bucurie! Am câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA"

image
Dina Pavel a câştigat 1.000 de lei cu ziarul Click!Foto: Click!

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Peste 1.000 de cititori fideli din toate colţurile ţării s-au ales cu bani, telefoane, vase de bucătărie, reduceri la produse extrem de utile şi multe alte surprize.

Bucureşteanca Dina Pavel a câştigat 1.000 de lei la concursul Click!MANIA. ”Ziarul îl cumpără soacra mea. În felul acesta, spune ea, este la curent cu toate mondenităţile, cu scandalurile. Şi soţul, care este taximetrist, îl citeşte în întregime când este în aşteptarea clienţilor. Cu banii câştigaţi, îi vom cumpăra soacrei un aragaz nou pentru că acum are o vechitură”, ne-a spus Dina Pavel.

Nicolae Peneş, 84 de ani, din Bucureşti, a câştigat 300 de lei la Click!MANIA. „E a treia oară când câştig la acest concurs. Prima oară am câştigat anul trecut, un telefon. În martie, am câştigat un DVD, iar acum 300 de lei. O să-mi cumpăr medicamente de banii ăştia”, ne-a spus cititorul.

image
Nicolae Peneş a nimerit un loz cu 300 de lei

Nicolae Peneş spune că, în fiecare zi, cumpără două ziare Click!. „Unul, eu şi unul, soţia. Citesc ziarul din scoarţă-n scoarţă, dar, mai întâi, mă uit pe pagina de Sănătate, care îmi place foarte mult”.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub casă stela popescu png
cub loredana groza png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
cub adela popescu png
Jens Stoltenberg FOTO EPA-EFE
Petre Daea FOTO gov.ro
image
image
image
image
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg