Cluj: Monica Anghel şi Bogdan Miu au dat deşteptarea de pe terasă

Ultima actualizare:

Aşezaţi pe balansoare, cu căştile pe urechi şi microfoanele în mână, cei doi i-au antrenat pe clujeni în discuţii despre TIFF, Zilele Clujului, dar şi partea mondenă a fotbalului. Au făcut, de exemplu, o comparaţie între divorţul lui Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR 1907, şi cel al lui Cristian Borcea, directorul general al Clubului Dinamo.„A fost o experienţă unică, pentru că a fost pentru prima dată când am făcut această emisiune în aer liber", a declarat Bogdan Miu. „Contează foarte mult să vezi cine îţi sunt ascultătorii. Turneul acesta ne-a motivat foarte mult să încercăm să cunoaştem cât mai mulţi dintre cei care ne sună, de exemplu", a spus Monica Anghel.

Cântăreaţa şi actriţa se declară şi un pasionat om de radio, de care nu a dorit să se lase nici măcar atunci când, aflată în luna a şaptea de sarcină, din motive medicale, a fost obligată să stea în pat. „Colegii mi-au făcut un mini-studio casă, astfel încât să pot face emisiunea şi în acest condiţii. Pentru mine contează foarte mult echipa cu care lucrez. Mă simt bine în această echipă", a mărturisit Monica Anghel. Matinalul „Deşteptarea" de la Europa FM emite în acestă formulă, cu Monica Anghel şi Bogdan Miu, de trei ani.

Clujul a fost cea de-a opta oprire în turneul lor prin ţară. Cei doi urmează să mai dea „Deşteptarea" din Iaşi (3 iunie) şi din Sibiu (10 iunie).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net