Elevul de liceu drogat care a spintecat gâtul unui puști, cu cuțitul, e liber!

Ultima actualizare:

Un elev a s-a ales cu gâtul spintecat, într-un moment de furie al unui adolescent, de 15 ani, drogat, din Oradea. Agresorul a fost eliberat de magistrați din arest.

La finalul lunii iunie, Antonio a atacat un alt elev, într-un parc din cartierul orădean, Nufărul. Agresorul l-a obligat pe acesta să îngenuncheze și să îi ceară scuze, în urma unui conflict, transmite ebihoreanul.ro.

Victima a fost salvată de medici

Cum puștiul a refuzat, Antonio, aflat sub influența drogurilor, l-a prins cu mâna stângă de un umăr, a scos un briceag și i-a tăiat victimei gâtul. Acesta a căzut într-o baltă de sânge, cauzată de o tăietură de aproximativ 10 centimetri!

Tăietura i-a „ciupit” victimei carotida și, astfel, sângele nu a mai circulat corespunzător spre creier. Tânărul tăiat a fost în pericol de moarte, întrucât leziunea a cauzat o acumulare masivă de sânge și o inflamație care aproape l-a sufocat.

Citește și: Mascații au descins într-un club din Buzău, pe ritmuri de manele

Tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul clinic județean, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Medicii au reușit să îi salveze viața și puștiul a fost transferat la secția de Terapie Intensivă, intubat.

Antonio a fost arestat, dar tânărul a fost eliberat, în baza unei decizii a Tribunalului Bihor. Magistrații au decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, în cazul elevului acuzat de tentativă de omor.

Agresorul a fost plasat în arest la dimiciliu

Tânărul a fost obligat să nu părăsească locuinţa părinţilor săi, să se prezinte în faţa instanţei ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu victima, direct sau indirect, sau cu rudele acestuia ori martorii audiaţi, mai scrie ebihoreanul.ro.

Antonio este elev al Liceului „Mihai Viteazul”, din Oradea, și va fi judecat pentru tentativă de omor.  În organismul său, anchetatorii au descoperit, după efectuarea testelor toxicologice specifice, mai multe substanțe psihotrope.

Citește și: Imagini uluitoare cu o bătrână jefuită în lift de un tânăr. Gestul femeii a lăsat Poliția fără grai

Analizele, conform sursei citate, au indentificat benzodiazepine, aparţin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore, methamfetamine, un drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie şi excitaţie, şi THC, unul dintre compuşii canabinoizi, identificaţi în planta de canabis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net