Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui

La două zile după ce a admis vina pentru uciderea și tranșarea Mirelei, un cetățean turc a fost transportat la domiciliul său din Rahova pentru a reconstitui scena crimei. În timpul acesta, detalii șocante au ieșit la iveală.

Mirela a fost ucisă din cauza unei datorii de 10.000 de lei / foto: arhiva
Mirela a fost ucisă din cauza unei datorii de 10.000 de lei / foto: arhiva

Motivul crimei a fost o datorie de zece mii de lei, pentru care i-a confiscat buletinul. Într-o acțiune lipsită de remușcări, individul i-a returnat actele victimei surorii acesteia, doar câteva zile mai târziu.

Autoritățile l-au identificat ca principal suspect după ce au descoperit că a avut mai multe convorbiri telefonice cu femeia.

În fața camerelor de filmat, cetățeanul turc a pretins că nu știe nimic. Cu toate acestea, procurorii au reușit să obțină de la el o mărturisire pas cu pas despre cum a comis crima și a mutilat cadavrul Mirelei în locuința sa din Rahova.

Mirela avea să fie ucisă în baie

În casa și curtea acestuia era un haos indescriptibil, cu excepția băii, care era curată impecabil și plină de produse de curățenie.

Acest lucru i-a condus pe anchetatori să presupună că acolo a fost locul unde s-a făcut tranșarea corpului și curățarea urmelor. Totuși, individul a uitat să arunce un sac transparent de plastic cu pete de sânge în coșul de gunoi.

Avocatul Marian Grigore a precizat că suspectul a reconstituit crima la fața locului și a detaliat modul în care a comis-o, sugerând că a acționat sub stres și tulburare mentală.

Sora Mirelei a dezvăluit că aceasta lucra într-un salon de masaj erotic și că suspectul a contactat-o la anunțul salonului pentru a face o programare.

Femeia și-a găsit sfârșitul în mâinile celui de la care lua împrumuturi. Datora zece mii de lei, fiind dependentă de jocurile de noroc. Cetățeanul turc acorda împrumuturi mai multor femei, ținând un registru într-un caiet pe care anchetatorii l-au găsit în locuința sa.

Ce s-ar fi întâmplat în noaptea crimei

Pentru a-și asigura recuperarea banilor, solicita buletinul victimelor. Se presupune că în seara crimei, Mirela a mers la el pentru un nou împrumut. Sora femeii a anunțat dispariția acesteia în aceeași seară.

Câteva zile mai târziu, individul a căutat-o pe sora Mirelei pentru a-i înapoia buletinul sau pentru a obține garanții de la sora acesteia pentru returnarea banilor.

Cadavrul femeii a fost îngropat în cimitirul din Rahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net