A murit controversatul O.J. Simpson. Fostul mare sportiv a fost acuzat de o dublă crimă în „procesul secolului”, în anii '90

Ultima actualizare:

După o luptă împotriva cancerului, OJ Simpson a murit, la vârsta de 76 de ani. El se afla în propria casă, înconjurat de familia sa.

OJ Simpson a murit la 76 de ani / foto: Profimedia
OJ Simpson a murit la 76 de ani / foto: Profimedia

O.J. Simpson a stat 9 ani la închisoare

OJ Simpson, o fostă mare vedetă a fotbalului american, a rămas în memoria colectivă a oamenilor de-a lungul globului pentru celebrul proces în care a fost implicat. OJ Simpson a fost suspectul anchetatorilor într-un caz de dublu–omor, fiind găsit responsabil civil pentru cele două crime. Ulterior, O.J. a fost achitat.

Fostul jucător din NFL a fost condamnat la 33 de ani de închisoare, în 2008, fiind găsit vinovat de jaf armat și răpire, pentru a fi eliberat condiționat după 9 ani, în 2017.

Fostul mare sportiv a murit la 76 de ani

Miercuri seară, în timp ce se afla în casa sa din Las Vegas, OJ Simpson a încetat din viață, înconjurat de familia sa.

Anunțul dispariției sale a fost făcut chiar de către familia sa, pe rețeaua de socializare X (fostul Twitter). Pe contul său oficial, rudele au scris că OJ Simpson nu a mai putut continua lupta împotriva cancerului și a murit înconjurat de copii și nepoții săi.

„Pe 10 aprilie, tatăl nostru, Orenthal James Simpson, a cedat în lupta sa cu cancerul. A fost înconjurat de copiii și nepoții săi.  În această perioadă de tranziție, familia sa vă roagă să le respectați dorințele de intimitate și grație. - Familia Simpson”, au scris rudele lui OJ Simpson.

O.J. a petrecut 11 ani în NFL

Înainte de a fi implicat în faimosul proces care i-a schimbat tot restul vieții, OJ Simpson a petrecut 11 sezoane ca fundaș de fotbal american, pentru echipa Buffalo Bills. În cele din urmă, el a decis să înceapă o carieră în actorie, însă totul s-a schimbat când a fost implicat în uciderea lui Brown și Goldman.

În urma faimosului proces, OJ Simpson a fost găsit nevinovat de către instanță, însă faptul că a fost implicat în acest scandal a fost de ajuns pentru ca reputația lui să fie distrusă. Chiar dacă a fost achitat, el a fost găsit responsabil civil pentru moartea celor doi, iar instanța i-a cerut să plătească suma de 33,5 milioane de dolari familiilor Brown și Goldman. De-a lungul timpului s-a raportat că fostul fotbalist american suferea de cancer de prostată și făcea chimioterapie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net