Cine este femeia al cărei trup tranșat a fost găsit lângă autostrada A1. S-au găsit încă o mână și un picior

Corpul tranșat, descoperit vineri în Dâmbovița, pe marginea autostrăzii A1, de către o echipă de muncitori, se presupune că aparține unei femei care se afla în activitatea de prostituție, conform informațiilor provenite din surse polițienești citate de Stirileprotv.ro.

image

Forțele de ordine încearcă acum să identifice autorul sau autorii crimei și modul în care cadavrul a ajuns pe câmp.

Conform surselor din poliție, victima era o femeie de peste 30 de ani, care se dedica prostituției. Starea în care se afla cadavrul sugerează că aceasta a fost ucisă cu câteva zile în urmă, iar anchetatorii iau în considerare ipoteza că cei care o obligau să se prostitueze ar putea fi responsabili.

Femeia nu a fost ucisă în locul unde s-a găsit cadavrul

Se presupune că femeia nu a fost ucisă în locul unde a fost găsit cadavrul, iar principalul suspect sau suspecții l-ar fi abandonat într-o zonă izolată, la kilometrul 64 al Autostrăzii A1 București-Pitești. Pe acest traseu există și camere de supraveghere, iar polițiștii au preluat imagini pentru analiză.

Descoperirea macabră a fost făcută de o echipă de muncitori care opriseră pe breteaua de ieșire a autostrăzii A1, în zona localității Olteni din Dâmbovița, pentru a schimba o butelie de gaz.

Unul dintre muncitori a relatat că au observat un picior uman într-o arătură și au alertat autoritățile. Cadavrul era înfășurat în saci de folie și de rafie, fiind acoperit cu crengi.

40 de criminaliști au investigat zona

Zona a fost cercetată de 40 de criminaliști și alți polițiști de la Investigații Criminale, inclusiv cu ajutorul câinilor de urmă. Corpul era dezmembrat, iar bucățile acestuia au fost găsite la câțiva zeci de metri sub un pod, fiind răspândite, cel mai probabil, de animale.

Primarul comunei Uliești, Iulian Costache, a declarat că au fost găsite și alte fragmente ale corpului, indicând că victima nu era din zonă, ci posibil din județul Argeș.

Cadavrul se află acum la Institutul de Medicină Legală.

Este de menționat că pe 16 februarie a fost descoperit și cadavrul unei alte femei, în vârstă de 35 de ani, pe un câmp din extravilanul localității Bărbuceanu, județul Dâmbovița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net