De ce a murit Shara, tânăra olimpică din Capitală. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori

În urma raportului final de la Serviciul Județean de Medicină Legală Vrancea, cazul tragic al olimpicei de 16 ani din București, Shara, a adus la lumină un motiv halucinant pentru moartea ei. Ancheta a dezvăluit că tânărul pe care îl cunoscuse pe internet și la care ajunsese în Neamț, nu ar fi vinovat în această tragedie care a șocat întreaga țară.

Shara și Matteo. Foto: arhiva.
Shara și Matteo. Foto: arhiva.

Moartea misterioasă a olimpicei

Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit informații șocante, explicând că Shara a decedat în dormitorul tânărului de 19 ani, Matteo, din cauza drogurilor de mare risc pe care acesta i le-a furnizat. Contrar primelor presupuneri, raportul Serviciului Județean de Medicină Legală a arătat că tânăra nu a întreținut relații sexuale cu individul, iar decesul a fost provocat de o hemoragie masivă generată de reacția puternică la aceste substanțe periculoase.

Eliberarea lui Matteo și noul curs al anchetei

Concluziile raportului au dus la eliberarea lui Matteo Gabor din închisoare. Curtea de Apel Bacău a hotărât ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu începând cu 29 decembrie 2023. Această decizie a venit după o perioadă de arestare prelungită inițială și contestată în instanță. Alți doi implicați au fost, de asemenea, transferați în detenție la domiciliu în luna noiembrie.

Filmul tragediei din apartamentul lui Matteo

Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, în casa băiatului pe care Shara l-a cunoscut pe internet. În ciuda pretextului fals pe care l-a spus părinților săi despre participarea la o olimpiadă, tânăra a fost așteptată în gară de Matteo. Împreună au petrecut timp în mall și au mers acasă la băiat. După câteva ore, tânărul a ieșit speriat, anunțând-o pe mama sa că eleva începuse să sângereze. Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, iar părinții fetei își doresc acum dreptate în acest caz, pentru a preveni tragedii similare în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net