Tânărul din Neamț, în casa căruia Shara a murit drogată de acesta, este recidivist! A violat și altă minoră

Ultima actualizare:

Noi informații au ieșit la iveală în cazul tulburător al decesului Sharei, eleva olimpică din București.  Conform rapoartelor, fata ar fi fost drogată de un tânăr pe care l-a întâlnit online și apoi a plecat la el acasă. 

Leonardo Matteo Gabor ar fi și violator în serie / foto: social media
Leonardo Matteo Gabor ar fi și violator în serie / foto: social media

Tânărul respectiv este acum investigat de autorități în legătură cu un alt incident presupus a fi un viol, petrecut în noaptea de Anul Nou, acum câțiva ani.

În cadrul anchetei, mai mulți cunoscuți, prieteni și colegi ai suspectului au fost interogați. Autoritățile planifică să efectueze noi expertize și, posibil, confruntări directe.

O altă tânără a fost agresată, pe vremea când Leonardo Matteo Gabor era și el minor

Ancheta se extinde și în privința acuzației de viol. Se pare că o altă tânără ar fi fost agresată sexual de același suspect. În acest moment, se colectează dovezi și se iau declarații de la martori, având în vedere că presupusul incident a avut loc în noaptea de Revelion, acum câțiva ani.

Investigatorii încearcă acum să identifice toți participanții la petrecerea respectivă pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Părinții elevei olimpice solicită, de asemenea, extinderea anchetei pentru a include și acuzația de instigare la consumul de droguri. Ei îl consideră pe adolescent responsabil pentru moartea fiicei lor.

Reamintim că, în luna august, fata în vârstă de 16 ani a plecat din București împreună cu o prietenă, pentru a participa la un concurs organizat la un liceu din Piatra Neamț. Fata a sosit în gară după lăsarea întunericului.

Tatăl fetei a relatat că, potrivit informațiilor obținute de la prietena acesteia, ele s-au despărțit în gară, unde fata a fost întâmpinată de un băiat de 19 ani cunoscut online.

Shara, omorâtă de drogul Cristal

După ce au ajuns la locuința băiatului, acesta i-ar fi oferit fetei un drog sintetic denumit Cristal, pe care ea l-a acceptat. Nu după mult timp, starea fetei s-a agravat semnificativ. Mama băiatului a chemat ambulanța atunci când a observat că fata sângerează abundent.

Urmând decesul elevei, poliția a efectuat percheziții și a descoperit că băiatul care a așteptat-o în gară era de fapt un dealer de droguri, parte a unei rețele din Neamț.

În timpul descinderilor, au fost găsite cantități considerabile de droguri periculoase, inclusiv Cristal.

Medicii legiști au concluzionat că fata a decedat din cauza unei reacții adverse la drogul extrem de periculos.

La data de 29 decembrie 2023, judecătorii au hotărât ca Leonardo Matteo Gabor, tânărul de 19 ani implicat în moartea elevei Shara Ionășchiță din București, să fie eliberat din arestul preventiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net