O adolescentă de 17 ani din Neamț s-a sinucis. Fata era elevă la Liceul Teologic Ortodox


    Adolescenta era elevă la Liceul Teologic Ortodox din Romanfoto: Facebook
Adolescenta era elevă la Liceul Teologic Ortodox din Romanfoto: Facebook

O adolescentă, care nu împlinise 17 ani, elevă în clasa a XI-a, la Liceul Teologic Ortodox Episcop Melchisedec Ştefănescu din Roman, şi-a pus capăt zilelor la sfârşitul săptămânii trecute, gestul extrem petrecându-se la locuinţa familiei din satul Bătrâneşti, comuna Icuşeşti, judeţul Neamţ.

Fata, care s-a spânzurat într-o cameră a casei, nu a lăsat vreun mesaj de adio, aşa cum se întâmplă în alte cazuri ale unor tineri care „explică“ de ce au vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, astfel că ancheta demarată de poliţişti se bazează în acest moment doar pe supoziţii.   

Poliţiştii au ridicat telefonul victimei, sperând ca, după studierea mesajelor trimise sau primite de adolescentă şi audierea persoanelor cu care aceasta a vorbit înainte de a comite gestul extrem, să afle şi motivul sinuciderii. Deocamdată, se bănuieşte că eleva căzuse în depresie sau că suferea din dragoste.

Cum s-a petrecut tragedia

Tragedia s-a petrecut pe data de 19 martie, în jurul prânzului. Eleva locuia cu părinţii, dar mai stătea şi la bunicii paterni, care aveau casa în apropiere, deoarece acolo avea semnal mai bun la internet, pentru a putea participa la cursurile online. La data menţionată, adolescenta a cerut permisiunea să meargă acasă pentru a face curăţenie, pentru că mama era plecată la o bătrână paralizată, pe care o îngrijea.

Impacientată că fata întârzia să se întoarcă, deşi i se spusese că trebuia să vină la masă la o anumită oră, bunica l-a trimis pe fiul ei - tatăl copilei, să o aducă. Aşa avea să iasă la iveală tragedia, părintele găsindu-şi fiica fără viaţă într-o cameră, atârnând într-o funie legată de un cui.   

„Era un copil normal, pe care l-am cunoscut încă din şcoala gimnazială. Eu am fost şi bibliotecară. Venea des să împrumute cărţi. E de neînţeles ce s-a întâmplat, pentru că adolescenta nu a lăsat niciun bilet de adio. Poliţiştii i-au ridicat telefonul mobil, pentru a căuta indicii privitoare la gestul ei, de neînţeles. Poştaşul mi-a povestit că, în urmă cu două zile, i-a dus alocaţia şi era zâmbitoare, glumea“, a declarat Elena Cozma, asistent social la Primăria Icuşeşti. Citește mai multe despre familia adolescentei care s-a sinucis, pe Adevarul.ro

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg