Locul secret de unde poți să cumperi cireșe ieftine. Prețul e de 5 ori mai mic

Ultima actualizare:

Ai o poftă nebuă de cireșe, dar prețul unui kilogram ți se pare mult prea exagerat? Din fericire, avem o soluție pentru românii care nu mai au răbdare câteva săptămâni până când sumele cerute la piață și în mazinele din toată țara ar trebui să coboare la un nivel mai digerabil.

Cireșele se vând la un preț uriaș în piețele din București
Cireșele se vând la un preț uriaș în piețele din București

Ca de obicei în luna mai, cireșele reprezintă un lux pe care puțini și-l permit. La tarabele din București și din alte orașe ale țării, un kilogram se vinde chiar și cu 150 de lei. 

Din fericire, cei care au drum pe lângă Ploiești vor avea șansa în acest weekend să profite de prețurile tentante pe care le aduce ”Festivalul Cireșelor” de la Paulești. Localitatea prahoveană se află la 10 km de Ploiești și la 90 de km de capitală.

Dacă nu ajungeți la festival, trebuie să știți că tarabele de pe drum sunt prezente în permanență. Șoferii trag pe dreapta în această regiune pentru a cumpăra un kilogram de cireșe la un preț de 5 ori mai mic ca în București. Concret, un kilogram de cireșe se vinde la Păulești cu aproximativ 25-30 de lei.

”Festivalul cireșelor”, locul secret de unde poți să cumperi cireșe ieftine

Cireșele se vând la un preț uriaș în piețele din București
Cireșele se vând la un preț uriaș în piețele din București

În acest weekend are loc renumitul Festival al Cireșelor, după doi ani de anulări din cauza pandemiei de Covid. Primarul din Păulești spune că „emblema comunei sunt cireșele de mai”.

„Ne bucurăm că le avem, nu ştiu cât va mai dura pentru că în ziua de azi un pom ţine 10-15 ani. Anul acesta, timpul nu ne-a ajutat ca în alţi ani, dar cireşele sunt deja la porţile oamenilor , ne putem bucura de ele. Nu facem festival fără această fructă bună”, a declarat primarul comunei Păulești, Sandu Tudor, confom Antena 3.

Prețul unui kilogram de cireșe îl sperie și pe Pavel Bartoș. Vedeta face haz de necaz, într-un clip postat pe internet

Preţurile exorbitante la cireșe l-au deranjat și pe simpaticul Pavel Bartoș. Într-un clip postat acum câteva zile pe pagina sa de Facebook, actorul savurează două cirește și spune în glumă că este „un om realizat” pentru că și le-a permis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net