Mama Luizei Melecu nu mai are sărbători de când fiica sa a fost declarată moartă! La ce lucruri a renunțat aceasta după pierderea adolescentei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut aproape cinci ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, două tinere din Caracal, au dispărut fără urmă. Astfel că în urma anchetei făcute de către magistrați s-a ajuns la concluzia că cele două fete au fost omorâte cu bestialitate de către „monstrul” Gheorghe Dincă. Acesta a fost condamnat ulterior la 30 de ani de închisoare cu executare pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei celor două adolescente. Însă, chiar și așa, după această sentință oficială, mama Luizei Melencu, a declarat pentru Click! că este de părere că fiica sa este în viață și folosită pentru a scoate bani frumoși, pentru alții, cu trupul său. Ba mai mult, aceasta ne-a mai spus și cum i s-a schimbat viața după ce a rămas fără Luiza.

„Sărbătorile Paștele arată acum pentru mine…cum au arătat în ultimii cinci ani de când fiica mea, Luiza, nu mai este lângă mine. De atunci nu doar pentru mine, ci pentru întreaga familie, Sărbătorile nu mai sunt cum erau…pline de liniște, veselie și de momentele acelea de așteptare când ne strângeam la o masă cu toții, să ciocnim un ou roșu. De atunci (de când a dispărut Luiza – n.r) am devenit oameni mai retrași, nu mai ascultăm muzică deloc pentru că ceva din mine s-a stins, sufletul meu acum este rupt în două de durere ca mamă.

Am fost și la diferite evenimente și nu am jucat deloc, nu m-am ridicat de la masă. Singura dată când am dansat a fost atunci când am fost soacră mică, în momentul când s-a măritat fata am dansat, la nunta ei, că a trebuit, în rest nu. De zâmbit mai zâmbesc dar e fix că o mască, doar sufletul meu știe ce durere port eu în inimă”, ne-a spus mama Luizei Melencu, Monica Melencu.

Constatare fără întrebări

Monica Melencu este de părere că fiica sa a fost dusă să facă prostituție în străinătate:

„Eu v-am zis că ambele fete nu sunt moarte. Eu știu că Luiza nu este moartă, eu cred că ea și Alexandra sunt duse în străinătate să facă bani pentru alții. Și în cazul ăsta, Dincă a fost doar un pion pentru alții mai mari...aici mă refer la funcții”.

Click! spune

Gheorghe Dincă a șocat pe toată lumea, în urmă cu aproape cinci ani, după ce s-a aflat că a traficat, a violat, a omorât și a profanat cadavrele Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. Astfel că, în urma celor petrecute, a fost condamnat inițial de către magistrați la 83 de ani de închisoare, pentru infracțiunile pe care le-a înfăptuit, însă s-a stabilit, într-un final, ca acesta să săvârșească doar 30 de ani după gratii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net