Mama Luizei Melencu a primit un mesaj neobișnuit de la Gheorghe Dincă, din închisoare!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă a reușit să surprindă pe toată lumea! După ce a fost condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două tinere din Caracal: Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, „monstrul din Caracal” a luat decizia să trimită o scrisoare, de zece pagini, la una dintre familiile celor două victime.

În scrisoare a trimisă din pușcărie, Gheorghe Dincă le cere celor din familia Melencu să facă pace și să renunțe la avocata care îi reprezintă în instanță, căci e nevinovat, iar Luiza trăiește.

„Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice, veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu.”, sunt doar câteva rânduri din scrisoarea primită.

Monica Melencu: „Luiza nu este ucisă”

Contactată de reporterii Click!, Monica, mama Luizei Melencu, ne-a declarat în exclusivitate că nu crede nimic din acea scrisoare primită, mai ales că este semnată de Gheorghe Dincă.

„Am primit o scrisoare de zece pagini, niște aberații pot să vă zic! Printre rânduri scria să să schimbăm și avocatul, lucru care nu se va întâmpla. Scrisoarea a fost probabil scrisă de un avocat sau de un procuror. În trecut au mai existat divergențe de opinie între avocatul Luizei și cel al Alexandrei. Nu cred că a scris el scrisoarea, pentru că nu este capabil să aibă un asemenea vocabular. El este un om simplu. Lui Dincă cred că i s-a promis ceva și nu s-au respectat unele lucruri, deoarece acum el a primit mai mulți ani de închisoare decât era înțelegerea lor la început. Eu așa cred! Știu că acum nu mai este nici la Penitenciarul din Craiova, l-au mutat undeva pe la Argeș. Cel mai probabil să nu se afle unele lucruri îl tot mută dintr-o parte în alta. El este acum ca un elev de clasa I, de șapte ani, toată lumea îl întreabă de toate. Îl plimbă așa să nu se stabilizeze unele informații.”, a declarat Monica Melencu, pentru Click!

Vezi si: Tulburătoarea poveste a Alexandrei Goghez, a treia presupusă victimă a lui Gheorghe Dincă

De asemenea, Monica Melencu, mama tinerei dispărute, ne-a mai mărturisit și că este de părere că fiica ei trăiește, însă nu poate scăpa de unde este ținută prizonieră.

„Luiza nu cred că este moartă, trăiește! Chiar dacă este vie, nu cred că o să se mai întoarcă acasă. Totul depinde de cercul în care se învârte. Cine știe ce face ea acum și pe unde este. Pe mâna cui a ajuns. Și Alexandra cred că este în viață, din punctul meu de vedere. Mă gândesc că nu ar fi fost luate și omorâte. Nu ar avea sens acest lucru. Ei pot face mulți bani pe spatele lor. Noi ne luptăm până în pânzele albe să facem dreptate, suntem niște oameni simpli, de la țară, nu știu dacă vom reuși într-un final. Noi nu avem puterea celor mari să îi putem învinge.”, a declarat Monica Melencu, pentru Click!.

Citeste si: Familiile victimelor lui Dincă atacă sentința din dosarul Caracal! Ce acuză rudele?

Click spune!

Recent Tribunalul din Olt i-a decis soarta lui Gheorghe Dincă! Și anume 30 de ani de închisoare. Decizia magistraților vine după ce “monstrul din Caracal” a fost trimis în judecată, în 2020, pentru omor, trafic de persoane și alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net