Au spart 25.000.000 $ pe nuntă! Miliardarul Umar Kamani și aleasa lui au dat o petrecere de neuitat

Miliardarul britanic de origine indiană Umar Kamani (36 de ani), fondatorul brandului PrettyLittleThing, nu s-a uitat deloc la bani în cea mai importantă zi din viața lui și partenerei sale, modelul Nada Adelle (31 de ani). În weekend, aceștia și-au unit destinele în Franța, la un eveniment la care au participat mai multe celebrități.

Umar Kamani și Nada Adelle la nunta lor
Umar Kamani și Nada Adelle și-au unit destinele, la Hotel du Cap-Eden-Roc (Foto: Profimedia)

Umar Kamani și Nada Adelle au avut doar invitați de top 

Petrecerea a avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc. Au dat o petrecere vineri și o ceremonie tradițională în stil indian sâmbătă. La petrecerea de 25 de milioane de dolari au participat o mulțime de vedete, printre care supermodelul Naomi Campbell, actrița Tessa Thompson, comediantul Russell Peters, cântăreața Christina Milian. Umar și Nada au vrut ca nunta lor să fie un eveniment de neuitat, așa că i-au invitat pe Mariah Carey și pe Andrea Bocelli să cânte la petrecere.

În prima zi, Mirele a purtat un costum negru simplu și pantofi eleganți, în timp ce mireasa lui a arătat uimitor într-o rochie albă de la Dior, cu o trenă lungă. Amândoi au ales să poarte costume tradiționale indiene asortate, la cea de-a doua ceremonie. Într-un interviu acordat revistei Vogue Arabia, Umar și Nada au dezvăluit că au avut parte de nunta visurilor lor.

„Este ceva la care visează orice femeie încă din copilărie, dar să am o nuntă într-un asemenea stil, într-un cadru atât de frumos – și, desigur, cu bărbatul visurilor mele... a fost cu adevărat un basm devenit realitate”, a explicat Nada Adelle. Umar a aprobat-o, remarcând: „Ce pot să spun? Am rămas fără cuvinte când am văzut-o pe Nada în rochia de mireasă. A fost cel mai emoționant moment din viața mea”.

Naomi Campbell s-a numărat printre invitați (Foto: Profimedia)
Naomi Campbell s-a numărat printre invitați (Foto: Profimedia)

Umar Kamani, care are o avere estimată la 1 miliard de dolari, a cerut-o în căsătorie pe Nada Adelle, în 2021, cu un inel de 2 milioane de dolari. La începutul acestui an, în martie, Nada s-a bucurat de o excursie la Paris pentru spectaculoasa ei petrecere a burlăcițelor.

Umar a creat compania PrettyLittleThing, alături de fratele său, Adam, în 2012, și este fiul afaceristului miliardar britanico-indian Mahmud Abdullah Kamani, fondator al grupului Boohoo.

Mariah Carey și boxerul Anthony Joshua au fost și ei prezenți (Foto: Instagram)
Mariah Carey și boxerul Anthony Joshua au fost și ei prezenți (Foto: Instagram)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net