Mesajul plin de durere postat de fiica lui Dinu Săraru: „Te iubesc mai presus de viața mea”

Sâmbătă, marele scriitor și om de teatru Dinu Săraru a încetat din viață. Acesta avea vârsta de 92 de ani, iar cu două zile înainte de tragica sa dispariție, fiica lui, Alexandra Săraru, a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook.

Mesajul a fost postat cu doar 2 zile înainte de moartea scriitorului / foto: Facebook
Mesajul a fost postat cu doar 2 zile înainte de moartea scriitorului / foto: Facebook

Întreaga țară a primit cu durere vestea dispariției marelui scriitor și om de teatru Dinu Săraru. Acesta se afla la internat la Spitalul Universitar din București, iar sâmbătă după-amiază, acesta a încetat din viață. Cu numai două zile înainte de dispariția sa, fiica scriitorului, Alexandra Săraru, a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook.

„Tată, te iubesc mai presus de viața mea, te rog, fă un pact cu Dumnezeu și revino-ți, peste o zi este aniversarea mea și mi-ai face cel mai frumos cadou din lume. Comand și aripioare cu miere, așa cum îți plac! Te rog, te rog, mă rog”, a scris în urmă cu numai două zile Alexandra Săraru, pe pagina sa de Facebook.

Dinu Săraru a murit la 92 de ani

Se pare că alături de Dinu Săraru, în ultimele sale clipe în viață, au fost fiicele sale, Ruxandra și Alexandra, cât și soția sa, Viviana. După ce s-a aflat despre dispariția tragică a marelui scriitor, Maria Țoghină, o bună prietenă a familiei Săraru, dar și un important om de radio, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționant.

„Ne-a părăsit un titan al culturii naţionale! Am pierdut un om special, pe care l-am preţuit şi a cărui prietenie m-a onorat! Rămâneţi în sufletul meu, maestre”, scrie Maria Țoghină pe Facebook.

Scriitorul Ștefan Mitroi a postat, de asemenea, un mesaj îndurerat odată ce s-a aflat despre moartea marelui om de cultură Dinu Săraru. „A murit Dinu Săraru! În spatele acestei ferestre (n.r. - casa acestuia) am ascultat mii de poveşti. Dinu Săraru, cel care mi le spunea, a murit acum un sfert de oră!”, scria Ștefan Mitroi pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net