Prognoza meteo 25 iunie: Ploi în mai multe zone din țară

image
Prognoza meteo 25 iunie anunță că temperaturile scad în toată țara

Prognoza meteo 25 iunie estimează că vremea se va mai răci în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea se va răci ușor și mercurul din termometre va coborî cu câteva grade.

Joi vremea vremea va fi mai închisă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 25 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul se va înnora și pe arii restrânse va ploua. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, se vor încadra între 14…24 de grade în Delta Dunării, Moldova și în depresiuni și 25…26 de grade în sudul și sud-vestul țării.

image
Prognoza meteo 25 iunie anunță că temperaturile scad în toată țarafoto: Click!
  • Prognoza meteo 25 iunie anunță că cerul va fi variabil în sud-estul țării, dar va avea înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni.
  • Vor fi averse, izolat însemnate cantitativ, precum și descărcări electrice, potrivit datelor din prognoza meteo 25 iunie, în cea mai mare parte a Transilvaniei și Munteniei, local în Moldova, Oltenia și zona de munte și pe arii restrânse în rest.
  • Vântul va avea intensificări la munte, în regiunile estice și în extremitatea de sud-vest a teritoriului, dar trecător și în timpul averselor, potrivit datelor din prognoza meteo 25 iunie.
  • După cum arată prognoza meteo 25 iunie, temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 14…15 grade în Dealurile de Vest și în depresiuni și 26de grade în Delta Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 8 și 15 grade.
  • La munte, norii se înmulțesc, și îndeosebi după-amiaza vor aduce averse pe zone vaste. Vor fi și tunete, fulgere, intensificări ale vântului și se pot acumula cantități mai însemnate de apă. Temperaturile scad în masivele vestice, conform datelor din prognoza meteo 25 iunie.
  • La malul mării vom avea vreme frumoasă, cu soare și vant cel mult moderat. Ploile lipsesc din prognoză. Pe plajă se vor înregistra până la 27, poate 28 de grade; iar apa mării va avea 21-22 de grade, după cum arată prognoza meteo 25 iunie.

Prognoza meteo 25 iunie – în București

  • În București, prognoza meteo 25 iunie anunță că vremea va fi în general instabilă și se va răci față de ziua precedentă, devenind răcoroasă pentru această dată.
  • Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului, după cum arată prognoza meteo 25 iunie.  
  • Temperatura maximă, potrivit datelor din prognoza meteo 25 iunie,  se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
viceprimar istvan zsolt pap FB jpg
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
image
image
image
image
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay
mănăstire San Estevo Ourense sursa youtube jpg
Cappadocia
cub visarion alexa png