Două televiziuni au fost lansate oficial azi în România. Promoții pentru abonați până în iulie 2024

Ultima actualizare:

Începând de joi, 25 aprilie, grila digitală a Digi conține încă două noi posturi de televiziune. Anunțate de ceva vreme, azi au fost lansate oficial televiziunile SkyShowtime 1 şi SkyShowtime 2. Cele două posturi se vor vedea în grila digitală a Digi, SkyShowtime 1 va fi disponibil pe poziţia 110, iar SkyShowtime 2 pe 111.

Serviciul complet SkyShowtime

Televiziunile SkyShowtime 1 şi SkyShowtime 2 au fost lansate oficial în România
Televiziunile SkyShowtime 1 şi SkyShowtime 2 au fost lansate oficial în România

Începând din 25 aprilie 2024, DIGI - unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din România, va introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe şi va distribui canalele liniare premium SkyShowtime 1 HD (poziţia 110) şi SkyShowtime 2 HD (poziţia 111) tuturor clienţilor care beneficiază de serviciul TV digital. Parteneriatul cu DIGI România reprezintă un punct de referinţă pentru Europa Centrală şi de Est, marcând prima colaborare B2B derulată de SkyShowtime în această regiune.

Parteneriatul cu DIGI România reprezintă un punct de referință pentru Europa Centrală și de Est, marcând prima colaborare B2B derulată de SkyShowtime în această regiune.

Promoții pentru abonați

„În cadrul unei campanii speciale de lansare, Digi va oferi acces fără costuri suplimentare la portofoliul complet SkyShowtime pentru abonaţii care deţin serviciul de televiziune digitală, pentru o perioadă limitată de timp”, a anunţat compania.

Conform Paginademedia.ro, abonaţii Digi care dispun de pachetul TV digital vor beneficia de acces neîntrerupt atât la cele două canale liniare premium SkyShowtime 1HD şi SkyShowtime 2 HD, cât şi la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, pe toată durata campaniei promoţionale valabile în perioada 25 aprilie 2024 - 15 iulie 2024.

Pentru a obţine acces la serviciul de streaming Skyshowtime, utilizatorii se vor autentifica în contul de client DIGI şi vor urma paşii necesari pentru a se genera voucherul promoţional.

„Lansarea acestui parteneriat alături de Digi este un moment uriaş pentru o şi comunitatea din România. Suntem încântaţi să oferim mai multe opţiuni şi modalităţi de a accesa conţinutul SkyShowtime şi aşteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest parteneriat", a declarat Gabor Harsanyi, Manager General Regional pentru Europa Centrală şi de Est la SkyShowtime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net