Noul serial turcesc care va începe în curând la Kanal D. O îndrăgită actriță joacă în rolul principal

Kanal D aduce, în curând, în faţa publicului, o nouă producţie emoţionantă: un serial turcesc care prezintă o poveste de dragoste destul de tulburătoare. Este vorba despre „Vinovați de iubire”, difuzat deja la postul Dizi Channel. Protagonista noului serial este Farah Zeynep Abdullah, cunoscută din „În dragoste și în război”, dar și „Trădarea”.

Serialul turcesc „Vinovaţi de iubire”, în curând, la Kanal D / foto: Instagram
Serialul turcesc „Vinovaţi de iubire”, în curând, la Kanal D / foto: Instagram

Fanii serialelor turcești vor fi extrem de încântați să afle că, în curând, la Kanal D va începe un nou serial turcesc care îi are în rolurile principale pe doi actori îndrăgiți: Farah Zeynep Abdullah, pe care telespectatorii au urmărit-o în „Trădarea” și multe altele, cât și pe Birkan Sokullu, unul dintre cei mai carismatici tineri actori turci.

„Vinovați de iubire” prezintă o poveste de dragoste, inspirată din realitate, a doi îndrăgostiţi care duc povara unor tragedii din trecut şi care ajung să se cunoască şi să lupte împreună pentru iubirea lor. Așadar, acțiunea se învârte în jurul celor doi îndrăgostiți, împovărați de traume din trecut. Dar, mai târziu, pe măsură ce se cunosc mai bine, decid să lupte împreună pentru dragoste.

„Vinovați de iubire” are 71 de episoade

El este un om de afaceri de succes care s-a întors în casa familiei sale pentru a avea grijă de tatăl său bolnav și de surorile sale, care au trecut, de asemenea, prin experiențe traumatizante. La rândul său, protagonista locuiește cu bunicul și fratele său, și, la fel ca și el, ascunde drame adânci. Când cei doi se întâlnesc, încep o lungă călătorie pentru a rezolva aceste probleme.

Serialul este deja difuzat de un alt post de televiziune și va avea premiera la Kanal D joi, 9 mai, de la ora 20.00. Serialul va putea fi urmărit două zile consecutiv, în fiecare joi şi vineri, la ora 20:00

Producția cu două sezoane și 71 de episoade a fost difuzată în țara de origine de postul TRT 1 între 15 septembrie 2020 și 24 mai 2022, bucurându-se de audiențe mari. Acest serial se difuzează şi la postul Dizi Channel (fostul TDC), dar cu titlul „Nevinovaţii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net