Cum arată astăzi casa lui Kemal Soydere din Kara Sevda. Cine locuiește acolo și cum s-a păstrat locuința

#Exclusiv Click!

Cine nu a auzit de „Kara Sevda” („Dragoste Infinită” n.r), serialul turcesc care a cucerit publicul din România, cu povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan? Și nu doar că majoritatea româncelor s-au îndrăgostit de Burak Özçivit (38 de ani), actorul turc care a interpretat rolul lui Kemal, dar cu siguranța multe și-au dorit să ajungă în locurile unde s-a filmat producţia turcească. Iată că, dorința lor va fi îndeplinită! Cum arată în prezent casa lui Kemal Soydere și cine locuiește acum acolo?

Cum arată astăzi casa lui Kemal Soydere din Kara Sevda
Cum arată astăzi casa lui Kemal Soydere din Kara Sevda

Casa părintească a lui Kemal Soydere se află pe partea asiatică a Istanbulului, la numai 30 de minute de mers cu mașina de inima orașului. Situată în Uskudar, locuința păstrează și astăzi stilul tradițional turcesc din serialul care a ajuns la inimile a milioane de români. Deși poarta a fost schimbată, curtea, grădina și casa în sine au rămas la fel, cu excepția faptului că locuitorii actuali au optat pentru modernizarea cu termopane. Situată pe o stradă liniștită, chiar la intrarea în zona Uskudar, casa lui Kemal Soydere din Kara Sevda atrage și astăzi o mulțime de turiști.

Tot pe partea asiatică a Istanbulul, care este și cea mai liniștită și ieftină, se află și casa modernă a lui Kemal Soydere, dar și cea a familiei lui Emir, acolo unde actorul Kaan Urgancıoğlu locuia alături de Nihan (Neslihan Atagul). 

Cum arată casa părintească a lui Kemal Soydere

Printre vedetele din România care au făcut tot posibilul să ajungă în locurile unde s-a filmat producţia „Dragoste Infinită”, se numără Andreea Mantea. Prezentatoarea TV a ajuns chiar la casa părintească a lui Kemal Soydere, îndeplinindu-și una dintre cele mai mari dorințe! 

Mi s-a îndeplinit o dorinţă. Am vrut să merg în locurile în care s-a filmat «Dragoste Infinită». Am mai încercat de două ori până acum, dar nu am reuşit. Acum m-a dus un şofer de aici, un coleg de televiziune. Am ajuns prima dată la casa părinţilor lui Kemal. Am plâns de emoţii”, declara Andreea Mantea, cu 4 ani în urmă.

Vedeta şi-a petrecut vacanţele în Turcia în speranţa că îl va întâlni pe actorul Burak Özçivit, de care se îndrăgostise încă din vara anului 2017. Abia în 2019, prezentatoarea TV a reuşit să ajungă unde îşi dorea atât de mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net