Vara asta Phoenicia a pus la cale oferte ŞOC….cu discount-uri de până la 70%!

Indiferent că ești familist sau nu, că locuiești în România sau ai ales să trăiești și să muncești în diaspora, Phoenicia ți-a pregătit sejururi personalizate, pentru toate buzunarele și gusturile!

Pana pe 31 iulie, stați mai mult și plătiți mai puțin!

 Oaspeții nostri care aleg un sejur de minimum 7 nopți, în regim all inclusive, au parte de o reducere de 70 de procente din prețul inițial al pachetului. Variante există și pentru cei care au concedii mai scurte, dar cu cât scade numărul de zile de cazare, cu atât și discount-ul va fi mai mic, bineînțeles, toate  în limita pachetelor disponibile.

Vara 2019 înseamnă și recunoștință pentru oaspeții fideli ai lanțului hotelier Phoenicia de la malul mării. Cei care fac deja parte din familia noastră și care și-au petrecut și în trecut concediile la  noi, primesc reduceri considerabile. Dacă aveți cel puțin 3 sejururi anterioare petrecute la Phoenicia, în Mamaia Nord, anul acesta vă puteți achiziționa o vacanță cu 40% mai ieftină.  Discount-ul crește până la 50%, în cazul în care, în anii trecuți ați achiziționat minimum 5 sejururi în hotelurile noastre de pe litoral. Aceste reduceri se aplică la tariful de cazare pentru cel puțin 3 nopți cu regim de masă demipensiune sau all inclusive.

Vara aceasta vrem să le mulțumim și mamelor, eroinele care muncesc și reușesc în același timp să își crească frumos copiii. Phoenicia le dă o șansă să își petreacă o vacanță de vis în paradisul copiilor și le oferă trei nopți de cazare la preț de una. Oferta este însă valabilă doar în cazul în care micuții nu au împlinit înca 2 ani.

Dacă locuiți în Nord-Vestul țării și pentru dumneavoastră drumul până la mare este mult prea lung și obositor, noi venim cu soluția: Zburați gratis la Phoenicia! Pentru o rezervare ce implică un cost mai mare de 800 de euro, decontăm maximum 3 bilete pentru zborurile din Satul Mare și Cluj-Napoca, pana pe 31 iulie, în limita pachetelor disponibile.

Nu i-am uitat nici pe românii din diaspora! Phoenicia le sta alaturi tuturor celor care au plecat din tara in cautarea unuie trai mai bun si doreste sa-i recompenseze, in speranta ca intr-o zi vor  reveni acasa si vor gasi respectul cuvenit.  Cei care visează la un concediu cu prietenii sau rudele la malul Mării Negre si care achiziționează cel puțin 3 nopți de cazare cu demipensiune între 10 iulie si 16 septembrie, au o reducere de 50% din prețul inițial. Aplicarea discount-ului se va face în urma transmiterii unei dovezi de ședere în strainatate, pe e-mail-ul nostru și nu se cumulează cu alte oferte.  

Pentru detalii si rezervari accesati www.phoeniciahotels.ro sectiunea oferte sau sunati la *5050.

Citeţte detalii aici : https://phoeniciahotels.ro/leisure/phoenicia-holiday-resort/oferte

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg