Vești proaste pentru românii care pleacă în vacanță. Ce se întâmplă pe litoralul Mării Negre

V-ați luat concediu în luna iulie, sau chiar august, bucuroși că veți merge în vacanță pe litoral? Ei bine, dacă nu aveți deja rezervare la hotel, s-ar putea să vă dați seama rapid că ați făcut o greșeală extrem de costisitoare, având în vedere noile vești proaste, care vin pentru turiștii ce se pregătesc să meargă la mare. Începând cu 1 iulie, prețurile cresc semnificativ pe litoral!

Cresc prețurile pe litoral de la 1 iulie / foto: Shutterstock
Cresc prețurile pe litoral de la 1 iulie / foto: Shutterstock

Dacă ați sperat la o vacanță perfectă fix în mijlocul verii, alături de cei dragi, sau, poate singur, în căutarea distracției, veștile nu sunt deloc bune. Dacă aveți deja concediu luat pentru perioada următoare, atunci, sperăm că ați făcut rezervarea la hotel cu ceva timp în urmă, pentru că dacă ați amânat acest lucru, veți vedea că acest lucru a fost o greșeală extrem de costisitoare. De ce? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, prețurile de pe litoral au început să crească semnificativ, odată cu data de 1 iulie.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, se pare că începând de astăzi (1 iulie), până pe data de 15 august, prețurile de pe litoralul românesc pot crește cu aproximativ 15%, dacă nu chiar, în unele cazuri 20%! Justificarea acestor scumpiri vine din faptul că perioada din vară în care tocmai am intrat este considerată vârf de sezon, iar prețurile sunt mai mari. De exemplu, la un simplu hotel de 3 stele, suma pe care trebuie să o scoateți din buzunar poate crește de la 230, la 260 de lei!

Au crescut prețurile pe litoral

Dacă vă doriți o vacanță în condiții ceva mai bune, la un hotel de 4 stele, prețul poate sări de la 500 la 600 de lei! Iar pentru un șezlong, scumpirile vor fi, de asemenea, sesizabile! Simpla odihnă pe plajă, pe un banal șezlong, vă poate costa cu aproximativ 5 lei mai mult, decât prețul de până acum.

Conform sursei, o mulțime de români s-au chinuit să prindă rezervări în ultimul moment, până când noile prețuri intră deja în vigoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net