Nu a apucat să îşi vadă copilul
Drama familiei este cu atât mai mare cu cât tânărul a lăsat în urmă o soţie însărcinată în cinci luni.
"Şi-a dorit atât de mult acest copil, era în culmea fericirii de când soţia rămăsese însărcinată. Şi uite că nu a mai apucat să-l vadă. Îşi luaseră un apartament, aveau toată viaţa înainte. Acum părinţii şi soţia sunt distruşi. Ea e în spital, are nevoie de supraveghere medicală", spun, cu durere în glas, colegii lui Ştefan Dragnea.
Potrivit oficialilor din cadrul Armatei, înmormântarea va avea loc joi sau vineri în comuna Poiana Mare, judeţul Dolj, localitatea natală a pilotului.
Abia ieri dimineaţă echipele de salvare au reuşit să ajungă la epava aeronavei şi să identifice victimele catastrofei. Tot ieri, două aparate israeliene de transport militar, C-130 Hercules, au ajuns în România.
La bordul lor, confirmă surse din armata israeliană, sunt 86 de oameni, 10 rabini şi militari antrenaţi pentru recuperări din teatrele de operaţiuni. De asemenea, avioanele au adus echipamente sofisticate pentru astfel de misiuni. Hercules-urile vor transporta înapoi, în Israel, rămăşiţele celor şase ofiţeri şi bucăţi din elicopterul prăbuşit.
Citeşte şi:
Echipă israeliană, trimisă în România să investigheze prăbuşirea elicopterului
Un elicopter militar s-a prăbuşit în judeţul Braşov
Ştefan îşi dorea să zboare mai mult
În urmă cu doi ani, Click! l-a cunoscut pe Ştefan la Baza din Otopeni. Atunci piloţii spuneau că vor mai multe ore de zbor. La acea vreme Ştefan Dragnea pilota IAR-ul 330 Puma-Socat.
Chiar dacă în accidentul de luni Ştefan nu a fost la manşa elicopterului, ci observator de zbor, el spunea, în 2008, că ar fi vrut să se antreneze mai mult.