Nu o să crezi ce a făcut Virgil Ianţu după prima emisiune «Vrei să fii milionar»

CLIIMA20140321 0052 1 jpeg
Virgil Ianţu

Din 22 martie, emisiunea «Vrei să fii milionar?», prezentată de Virgil Ianţu, a revenit la Prima TV, unde este difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică.

Pe parcursul celor 377 de ediţii de până acum,  au participat  4615 de concurenţi, dintre care 1099 au urcat pe scaunul milionarilor şi au câştigat împreună 2 976 400 lei, doi dintre norocoşi intrând în posesia marelui premiu.

Virgil Ianţu, invitat în cadrul matinalului «Neam Trezit» de la Prma TV, a vorbit despre experienţa primului episod al emisiunii care a fost difuzat acum 14 ani.

«Prima emisiune nu am văzut-o niciodată. Mi-a fost frică să o văd pentru că mă gândeam că o să fug. Prima emisiune a avut loc acum 14 ani. Se pare că publicul doreşte din nou să vadă această emisiune. Nu prea îmi vine să cred că am reluat emisiunea, mă întorc puţin prin 2000. Bine, mintea tot pe undeva pe acolo este», a spus el la matinalul de la Prima TV.

«Formatul emisiunii nu cred că are nevoie de prea multe schimbări. Am întâlnit oameni fantastici, simpli, care au un bagaj de cunoştinţe generale incredibil. Totuşi sunt nişte schimbări. Pasul spre scaunul din faţa mea este mai uşor. Mergem prin ţară să facem nişte preselecţii. Eu nu mă pot compara cu niciunul dintre concurenţii care au venit acolo, sunt nişte oameni deosebiţi», a adăugat el.

image png
cub anamaria prodan png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Soldati recent mobilizati protesteaza in regiunea Belgorod Captura YouTube jpg
calarasi cocaina foto ipj calarasi
image
image
image
image
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia