Cu leafa de la turci, Adelina vrea să scape de ratele la casă


    «Adelina m-a cucerit  la prima vedere!»
«Adelina m-a cucerit la prima vedere!»

Emoţii mari pentru Adelina Pestriţu luni seară. După ce a fost prezentatoarea unei emisiuni înregistrate, bruneta a trebuit să dovedească dacă face faţă unei emisiuni live. Şi a reuşit. Peste 1.500.000 de români au fost curioşi să vadă cum se descurcă Adelina, iar postul Kanal D a fost lider de audienţă.

Se anunţă o nouă etapă în viaţa profesională a Adelinei Pestriţu. Luni seară, bruneta a trecut cu brio peste proba unei emisiuni transmisă în direct. Deşi a avut mici momente de ezitare şi s-a emoţionat peste măsură când a intrat în direct cu mama ei, Adelina a reuşit să fie apreciată pentru prestaţia de lângă prezentatorul Mădălin Ionescu. Prima ediţie din cel de-al doilea sezon „WOWbiz" a fost lider de audienţă.

În intervalul 22.15. - 00.40, Kanal D a înregistrat un rating mediu de 3.8% şi o cotă de piaţă de 12.3%, pe targetul All Urban, ceea ce înseamnă că emisiunea era urmărită de 665.000 de telespectatori. Iar în minutul de aur, înregistrat la ora 22.16, 1.506.000 de români se uitau la Adelina Pestriţu la Kanal D. La Antena 1, unde Dan Capatos a revenit cu emisiunea „Un show păcătos", s-au uitat, în medie, doar 336.000 de telespectatori.

Imediat după ce a divorţat de Liviu Vârciu, Adelina Pestriţu (26 de ani) şi-a dorit foarte mult să aibă o locuinţă a ei. Frumoasa brunetă a fost ambiţionată şi mai mult de acest gând după ce a primit oferta de a prezenta emisiunea „D-Paparazzi", de la Kanal D. Astfel, pentru că nu avea bani, a găsit soluţia unui credit, iar în 2011, la un an de la divorţ, ea a împrumutat de la bancă suma de 90.000 de euro, cu care şi-a luat un apartament de două camere în zona Vitan.

Din cauza creditului, Adelina s-a îndatorat către bancă până la vârsta de 54 de ani, întrucât şi-a făcut rate pe o perioadă de 30 de ani. Cu toate acestea, Adelina a încercat să scape mai repede de stresul băncii şi, în loc să plătească 600 de euro pe lună aşa cum i se calculase, a dat mai mult. Aşa că tot salariul de 4.000 de euro, dar şi sumele câştigate din contractele de imagine, au fost „vărsaţi" aproape în întregime de Pestriţa către bancă.

Acum, de când este coprezentatoare la emisiunea „WOWbiz", de la acelaşi post de televiziune care a consacrat-o, Adelina Pestriţu şi-a propus să-şi achite creditul în întregime până la sfârşitul acestui an. Cu o leafă dublă de la turci, de 8.000 de euro, Adelinei nu-i va fi greu. Din contră, îi vor rămâne suficienţi bani pentru hăinuţe de firmă sau cosmetice şi alte capricii de vedetă. Aşadar, în mai puţin de trei ani, Adelina Pestriţu a reuşit să-şi ia un apartament de 90.000 de euro din propria-i muncă, lucru pe care puţine fete îl reuşesc.

Simona Gherghe l-a «bătut» pe Cătălin Măruţă

După o vacanţă de două luni, Simona Gherghe şi Cătălin Măruţă au revenit luni după-amiază din vacanţă. În prima zi din noul sezon, Antena 1 a fost lider de audienţă cu emisiunea „Acces direct", unde în platou a sosit, direct din Cartea Recordurilor, cea mai mică femeie din lume, Jyoti, originară din India, care la 20 de ani măsoară doar 63 cm.

simeon stalpnicul png

În minutul de aur, la ora 18.00, peste 1.386.000 de telespectatori la nivel naţional urmăreau interesanta poveste a lui Jyoti, mai mult decât triplu faţă de cei care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target urmăreau programul oferit de PRO TV, „La Măruţă". De altfel, pe toată durata intervalului orar în care au fost concurenţi (17.00-19.00), Simona Gherghe a condus detaşat. 245.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau „Acces direct", faţă de doar 194.000 de telespectatori care au ales emisiunea lui Cătălin Măruţă. Pe acelaşi segment orar, de luni, va intra la concurenţă cu Gherghe şi Măruţă emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D.

simeon stalpnicul png
cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png