EXCLUSIV Ce preocupări are fata lui Florin Salam! Uite cine este «mentorul» ei!

Ultima actualizare:

    Betty Salam
Betty Salam

Are calităţi fizice care o recomandă pentru o viitoare carieră de model, însă fiica lui Florin Salam îşi doreşte să exceleze în alt domeniu. Betty Salam îi calcă artistului pe urme, însă e pasionată şi de actorie. Adolescenta s-a înscris la cursuri şi abia aşteaptă să înceapă orele.

Elevă în clasa a VI-a, Betty Salam este o adevărată domnişoară. Adolescenta este în pas cu moda, iar atunci când adoptă o ţinută elegantă, ar putea urca lejer pe podimul de modă. La vârsta la care alţi copii nu se gândesc încă la o carieră, Betty ştie foarte bine ce vrea să facă şi în ce domeniu i-ar plăcea să lucreze.

Betty Salam
Betty Salam

Fiica lui Florin Salam s-a înscris recent la cursuri de actorie la clasa Cristinei Deleanu şi a lui Eugen Cristea. Până va lua primele lecţii, tânăra a început să se familiarizeze cu scena, aşa că a ajuns într-o sală de teatru la piesa "Avarul" de Moliere.

Betty Salam
Betty Salam

"Peste două săptămâni încep cursurile. Abia aştept. Mi-ar plăcea să fiu actriţă sau cântăreaţă. Eu iau şi lecţii de canto de vreo lună. Merg de două ori pe săptămână şi repet şi în paralel cânt la pian. Studiez pianul de la 11 ani. ŞI tatăl meu cântă", ne-a spus Betty Salam.

Betty Salam
Betty Salam

Ochii pentru actorie se pare că i-a deschis Raluica Macovei, actriţa care a fost văzută tot mai des în compania cântăreţului de manele. Bruneta a fost chiar cea care i-a făcut cunoştinţă adolescentei cu Cristina Deleanu. Raluca şi Betty s-au apropiat în ultima vreme, ba chiar cele două au ieşit împreună în oraş să mănânce şi au mers împreună la teatru.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net