Avertisment din partea medicilor. Cine sunt persoanele care ar putea muri din cauza consumului de fructe și legume

Cum deja ne apropiem de începutul lunii iulie, temperaturile devin din ce în ce mai ridicate, iar cei mai mulți dintre noi, dornici de a ne răcori, consumăm tot mai multe fructe și legume. Din păcate, deși acest lucru este unul foarte sănătos și plin de beneficii în marea majoritate a cazurilor, există unii oameni pentru care consecințele pot fi unele grave! Află alături de Click! dacă te numeri printre cei pentru care fructele și legumele sunt un real pericol.

Pentru unii români, fructele și legumele pot fi letale
Pentru unii români, fructele și legumele pot fi letale

Deja nici nu mai trebuie să verificăm temperatura din termometre, deoarece ne putem da seama imediat de faptul că vremea este una fierbinte. Iar odată cu apropierea lunii iulie, temperaturile vor crește din ce în ce mai mult, după cum deja suntem obișnuiți. Pentru a rezista cu ușurință episoadelor de caniculă de pe timpul verii, un număr mare de români consumă din ce în ce mai mult diverse fructe și legume, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro. Iar dacă acest lucru este unul extrem de benefic în majoritatea cazurilor, pentru unii oameni el poate fi extrem de periculos!

Mai precis, dacă sunteți o persoană care suferă de o boală cronică de rinichi, sau care face ședințe de dializă, medicii avertizează că fructele și legumele pot fi periculoase. Dacă vă numărați printre aceste 2 categorii de risc, nu este exclus să vă confruntați tulburări grave are ritmului cardiac. Iar, din păcate, acestea pot duce chiar până la deces.

Regimul personalizat poate rezolva această problemă

Potrivit doctorului Ionuț Nistor, problema se numește „hiperpotasemie”, iar în termeni mai clari, înseamnă că organismul nostru nu poate elimina potasiul din organism. Acest lucru poate duce la probleme de inimă potențial letale.

Dacă vă numărați printre cei pentru care consumul ridicat de fructe și legume nu este indicat de către medici, ei bine, specialiștii vă recomandă un regim personalizat. Sfatul medicului înainte de consumul de fructe și legume este important, iar, în general, cantitatea maximă care ar putea fi consumată este de aproximativ 200 de grame.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net