Ceaiul de muștar face minuni pentru organism. Lidia Fecioru: „E foarte bun în scăderea în greutate, inclusiv pentru cei care au diabet”
Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru vorbește despre beneficiile ceaiului din frunze de muștar. Nu doar că reduce kilogramele în plus, dar ajută la o mai bună funcționare a organismului.

Lidia Fecioru s-a făcut remarcată în urma nenumăratelor leacuri pentru sănătate și sfaturi de viață oferite tuturor românilor care o urmăresc. Mulți dintre aceștia sunt adepții leacurilor naturale pentru diverse afecțiuni de sănătate, iar multe dintre cele oferite de Lidia Fecioru sunt de interes pentru ei.
Lidia Fecioru: „E foarte bun pentru bărbaţi şi femei”
În trecut, la Antena 3, Lidia Fecioru vorbea despre beneficiile consumului ceaiului din frunze de muștar. Ajută la topirea kilogramelor în plus, iar frunzele de muștar conțin minerale și antioxidanți, vitamina C, vitamina A, vitamina E, caroten, caciu, fier, magneziu, zinc, seleniu. Lidia Fecioru îl recomandă atât femeilor, cât și bărbaților.
„Frunzele de muştar sunt foarte bogate în minerale şi antioxidanţi, vitamina C, vitamina A, vitamina E, caroten, caciu, fier, magneziu, zinc, seleniu. Ceaiul de frunze de muştar e foarte bun în scăderea în greutate, inclusiv pentru cei care au diabet.
E foarte bun pentru bărbaţi şi femei pentru că ele sunt bogate în vitamina K1 şi 400 de grame de frunze are 500 de procente de vitamina K. Un om are nevoie de ea pentru întărirea oaselor pe an. E foarte bun în profilaxia bolilor de Alzheimer. Apropo de cele care vor să rămână mămici, să bea ceai de frunze de muştar. Şi tăticii ar trebui să bea. O să pun reţeta pe Facebook, cu siguranţă”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Ceaiul de usturoi ajută la slăbit
Lidia Fecioru vorbea acum ceva vreme și despre beneficiile consumului ceaiului de usturoi pentru o mai bună funcționare a rinichilor și scăderea nivelului de zahăr din sânge. Se consumă dimineața.
„Se folosesc doi căţei de usturoi și un pahar cu apă fierbinte. Tăiem mărunțel usturoiul, îl punem în apă și îl lăsăm 15 minute cu un capac pe el până se răcește, amestecăm bine, îl strecurăm și apa aceea o bem dimineața pe stomacul gol, la prima oră.
Vor funcționa mai bine rinichii, vom dilua sângele, vom scădea nivelul de zahăr din corp, vom avea oasele mai puternice. Ni se va îmbunătăți vederea pentru să ce îmbunătățește circulația. Creierul nostru va funcţiona ca un ceas, o să și slăbim și este și foarte bun pentru paraziţi.
Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie, după gust, şi puțină miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai, dimineața. Are aceleaşi efecte”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.


































