Ceaiul minune care ajută la slăbit și are efecte miraculoase. Lidia Fecioru: „Creierul nostru va funcționa ca un ceas”

Lidia Fecioru, cunoscut bioenergoterapeut, a dezvăluit beneficiile extraordinare ale ceaiului de usturoi asupra sănătății. Această licoare trebuie consumată dimineața, pe stomacul gol, pentru a obține efecte maxime asupra organismului.

Lidia Fecioru recomandă ceaiul de usturoi pentru slăbit / foto: arhiva
Lidia Fecioru recomandă ceaiul de usturoi pentru slăbit / foto: arhiva

De ce să bem ceai de usturoiz

Potrivit Lidiei Fecioru, ceaiul de usturoi are multiple beneficii, printre care se numără:

  • Îmbunătățirea circulației sângelui
  • Funcționarea optimă a creierului
  • Ajută la pierderea kilogramelor nedorite
  • Contribuie la buna funcționare a rinichilor
  • Diluează sângele și scade nivelul de zahăr din organism
  • Fortifică oasele și îmbunătățește vederea
  • Este benefic pentru eliminarea paraziților intestinali

Cum se prepară ceaiul de usturoi

Pentru a beneficia de efectele miraculoase ale acestui ceai, trebuie consumat zilnic, timp de cinci săptămâni, dimineața, pe stomacul gol.

Rețeta clasică:

  • 2 căței de usturoi
  • 1 pahar cu apă fierbinte

Mod de preparare:

  1. Se taie mărunt usturoiul.
  2. Se pune într-un pahar cu apă fierbinte.
  3. Se acoperă și se lasă timp de 15 minute până se răcește.
  4. Se amestecă bine, se strecoară și se consumă dimineața, pe stomacul gol.

„Se folosesc doi căţei de usturoi și un pahar cu apă fierbinte. Tăiem mărunțel usturoiul, îl punem în apă și îl lăsăm 15 minute cu un capac pe el până se răcește, amestecăm bine, îl strecurăm și apa aceea o bem dimineața pe stomacul gol, la prima oră.

Vor funcționa mai bine rinichii, vom dilua sângele, vom scădea nivelul de zahăr din corp, vom avea oasele mai puternice. Ni se va îmbunătăți vederea pentru să ce îmbunătățește circulația. Creierul nostru va funcţiona ca un ceas, o să și slăbim și este și foarte bun pentru paraziţi.

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie, după gust, şi puțină miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai, dimineața. Are aceleaşi efecte”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

O altă variantă de ceai de usturoi:

  • 3 căței de usturoi
  • 3 pahare cu apă
  • Sucul de la o lămâie (după gust)
  • Puțină miere (opțional)

Mod de preparare:

  1. Se pun toate ingredientele într-un castron și se fierb.
  2. Se strecoară și se consumă dimineața.

Acest remediu natural este accesibil, ușor de preparat și oferă multiple beneficii pentru sănătate, fiind un aliat de nădejde în menținerea unei stări de bine generale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cetatea Biertan jpg
loto jpg
ramy abdelhamid guinness world records jpg
1 aprilie jpg
bush 4781627 1280 jpg
Cristiana Mina jpg
barza adobestock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net