S-a deschis Genesis Athens, cel mai mare centru de excelență in infertilitate din sud-estul Europe

Ultima actualizare:

Clinica Genesis Athens este pe piața din Romania din 2016, când a deschis prima locație din București. Clinica mamă este din Atena, iar pe piața din Romania s-a impus destul de repede, iar, în prezent, a devenit cea mai mare clinică în ceea ce privește numărul de fertilizări în vitro, după numărul de embriotransferuri realizate, conform ANT.

De Ziua Copilului s-a deschis Genesis Athens, cel mai mare centru de infertilitate din sud-estul Europei

Genesis Athens, cel mai mare centru de excelență in infertilitate din sud-estul Europei, și-a deschis ușile pentru mic și mare. Într-un eveniment grandios, care a avut loc la Spitalul Monza, de pe Calea Șerban Vodă 95-101, au fost invitați mămici cu pitici, tătici, tineri căsătoriți, dar și oameni obișnuiți care își doresc să aibă un copil, dar nu reușesc. Nu au lipsit nici personalități din lumea medicală. 

Datorită succesului pe care l-a avut de când a venit în România, numărul intervențiilor fiind foarte mare, Genesis Athens s-a mutat într-un spațiu nou. Mutarea în noul sediu a venit din dorința de a avea mai multe săli de operații. Astfel că, în noua locație, care are o suprafață de 6.500 mp., există 8 săli de operație, iar în clinică se pot face 1.500 de intervenții lunar.

Clinica Genesis Athens își propune să trateze patologii care țin atât de infertilitatea femeii, cât și de cea a bărbatului, dar și afecțiuni conexe, cum ar fi hematologie, endocrinologie.

La deschiderea clinicii au fost prezenți 300 de copii și de părinții lor, mulți dintre ei și foști pacienți ai clinicii, în prezent familii fericite, care au venit sa serbeze ziua de 1 iunie alături de specialiștii în infertilitate care le-au împlinit visul: dr. Andreas Vythoulkas, directorul clinicii din București, și prof. dr. Konstantinos Pantos, directorul clinicii din Atena. 

Konstantinos Pantos (mijloc) - doctor in Ginecologie al Universității din Atena
Konstantinos Pantos (mijloc) - doctor in Ginecologie al Universității din Atena

„Nimănui nu ar trebui să i se ia dreptul de a fi părinte. Chiar daca la noi la clinica vin părinți cu cazuri dificile, care nu mai au nicio speranță să devină părinți, facem tot posibilul pentru ei și reușim, în multe dintre cazuri, să le împlinim dorință să își tina copiii în brațe. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei avansate de care dispunem, dar și muncii în echipa pe care o facem împreună, medici și pacienți. Este nevoie de răbdare și perseverenta când vine vorba despre infertilitate.”, a declarat medicul Andreas Vythoulkas.

Luca Militello, CEO Monza Romania, și Andreas Vythoulkas, directorul clinicii din București
Luca Militello, CEO Monza Romania, și Andreas Vythoulkas, directorul clinicii din București

„Diagnosticul corect și tratamentul adecvat pot face diferență. Însă cuplurile care suferă de infertilitate trebuie să știe că timpul nu este aliatul lor, că este nevoie să meargă la specialist în infertilitate, daca vor să devină părinți”, a mai menționat medicul, în cadrul evenimentului.

La noi în țară, din păcate, 1 din 4 cupluri suferă de infertilitate, potrivit studiului realizat la nivel național de către clinica Genesis Athens și Asociatia de Reproducere Umana din România în anul 2018. 

Clinica Genessis Athens, sfințită de un preot și inaugurată de sute de copii

Cei prezenți la inaugurarea noului sediu s-au bucurat de o petrecere pe cinste, unde cei mici s-au putut delecta cu un Spectacol de Teatru de Păpuși, Spectacol de Magie Comică, fluturi pe picioroange, statui vii, mascote, animatori, tobogane gonflabile, ateliere de pictură, pictură pe față, desene cu nisip, jocuri cu baloane.

Pe lângă toate aceste distracții, copiii s-au bucurat și de mici delicii culinare. A fost un eveniment cu adevărat distractiv pentru micuți, care au fost extrem de fericiți că au sărbătorit 1 iunie așa cum nu se așteptau.

De altfel, un preot a fost chemat pentru a sfinții locul și de a vorbi despre cum Dumnezeu lucrează prin oameni, prin medicii care fac minuni și reușesc să creeze viață acolo unde nu se poate pe cale naturală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net