Teo, transportată cu avionul la spitalul în care a fost operat Băsescu

UPDATE: Avionul ambulanţă de la spitalul AKH a ajuns în România, pe aeroportul de la Constanţa. Surse medicale au declarat că avionul ar fi trebuit să ajungă la Otopeni dar din cauza vremii nefavorabile, pilotul a fost nevoit să aterizeze la Constanţa. "În cursul zilei de azi va ajunge însă la Otopeni pentru a prelua pacienta", au mai declarat sursele.

Teo Trandafir a hotărât să plece la Viena în cursul zilei de astăzi pentru a se trata de pancreatita acută, care a adus-o pe patul de spital în urmă cu mai bine de o săptămână, au declarat surse medicale pentru adevarul.ro. Explicaţia acestei decizii vine de la managerul spitalului “Elias” din Capitală, acolo unde este internată vedeta: “este în discuţie plecarea ei la Viena pentru tratament. În general, la noi lipsesc multe", a declarat pentru Mediafax, Doina Dimulescu, managerul spitalului Elias.

Numai pentru a fi transportată cu avionul-ambulanţă a spitalului AKH, Teo va cheltui 10.000 de euro. O zi de spitalizare va costa încă 1.000 de euro.

Potrivit informaţiilor obţinute de adevarul.ro, Teo va fi luată de la spitalul din Bucureşti de un avion aparţinând AKH.

La acelaşi spital a fost tratat şi preşedintele Traian Băsescu, în 2006, atunci când a suferit o operaţie de hernie de disc.

«O ciupercă japoneză o poate vindeca pe Teo»

Tatăl lui Teo Trandafir: «Fata mea e cu moralul la pământ» VIDEO

Teo s-a îngrăşat 15 kg de când e în politică

Uite cum arăta Teo Trandafir înainte să intre în spital - VIDEO

Teo Trandafir e la Terapie Intensivă!

Cum se simte Teo

De aproape o săptămână, Teo Trandafir este internată la Terapie intensivă, la Spitalul Elias, având pancreatită acută.

Deputatul PDL primeşte tratament, dar şi hrană prin intermediul perfuziilor, fiind în repaus alimentar total. Potrivit ziarului Ring, Teo reacţionează bine la tratamentul prescris de medici, care are rolul de a-i scădea pacientei numărul globulelor albe, acestea fiind crescute din cauza bolii.

"Când îşi va relua alimentaţia, va trebui să mănânce de cinci ori pe zi, mese aproximativ egale ca volum şi să evite fructele şi legumele proaspete, pentru că fibrele nu se împacă bine cu enzimele pancreatice", au declarat surse din spital.

Problema este că, de când a intrat în politică, Teo a luat cam mult în greutate, în jur de 15 kilograme, potrivit specialiştilor care au comparat fotografii cu deputatul realizate în mai 2010 şi în ianuarie 2011. Aceştia spun că surplusul de kilograme poate fi cauzat fie de stres şi de un regim alimentar dezechilibrat, fie de o altă afecţiune.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg