Victor Piţurcă: "Vrem să facem la Craiova o nouă echipă, după modelul Barcelonei"

"Din păcate, nu mai pot să continui cu Mititelu şi Universitatea Craiova. În viitorul apropiat, s-ar putea să continui alături de suporterii Craiovei, să vedem sub ce formă. Pentru mine Craiova aproape este un capitol închis. Probabil va trebui să ne despărţim oficial. Această suspendare va dispărea la începutul săptămânii viitoare pentru că este ilegală. Mititelu Adrian dacă vrea să se despartă de un antrenor, va trebui să o facă aşa cum cere legea. Nu poate să incalce un contract", a spus Piţurcă la Sport.ro.

"În plan sportiv, tot ce a făcut Mititelu înseamnă o demitere unilaterală. Jucătorii au fost anunţaţi peste capul meu că nu au voie să vină la reunire. Contractul meu este unul de muncă. Contractul meu este înregistrat şi la FRF, ca un om care munceşte în fotbal. Trebuie să fiu foarte atent ce vorbesc, pentru că Mititelu caută motive să mă demită fără a-l costa nimic, fără a plăti nimic".

"Mă voi adresa instanţelor sportive. Mititelu încearcă să mă demită sub motivul că nu am venit la antrenamente, dar eu am venit la reunire. Este penibil să nu fii lăsat la cantonament, jucătorii sunt bulversaţi".

"Am fost sfătuit de prieteni să nu mă asociez cu acest om. Suporterii mi-au cerut să-i fac rău numai ca să scape de el!".

"Ce s-ar fi intâmplat dacă Piţurcă n-ar fi venit în luna august cu nişte bani la Craiova? Am fost folosit. Când n-am mai avut bani, Mititelu a inventat o suspendare".

"La Craiova se va crea o nouă echipă, un nou club. Dacă toata suflarea oltenească îşi doreşte acest lucru. O echipă a suporterilor, finanţată de consiliile locale. O echipă care să fie condusă de foşti mari jucători, de oameni profesionişti în fotbal. Eu nu renunt la ideea de a imbratisa modelul Barcelona ca suporterii sa fie actionari la echipa. Daca se va initia un astfel de proiect, voi fi promotorul lui. Am vorbit cu multi oameni potenti care isi doresc acest lucru", a mai spus Piturca.

"Am fost sunat de la Bucuresti de un om mare de afaceri care mi-a propus sa cream o noua echipa la Craiova. Mititelu degeaba baga bani pentru ca el nu se pricepe la fotbal si nici nu are profesionisti langa el. Nu as mai vrea sa vorbesc despre Adrian Mititelu, nu mai are rost. Eu am alte planuri".

"Am bagat in aceasta echipa cateva sute de mii de euro, nu mai vreau acesti bani inapoi. Adica, n-am bagat niciun ban la Craiova. Sunt dispus sa pierd acesti bani. Eu am primit două oferte din străinătate. Până în vară nu mai vreau să antrenez"

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 victor si zetab jpg
foto1 bugetarib jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg