VIDEO Emoţii mari pentru Iulia Vântur! Românca, făcută praf de indieni

CLIIMA20140227 0032 1 jpeg
Iulia Vântur

Iulia Vântur a avut, vineri, parte de cele mai mari emoţii din viaţa ei. Filmul indian în care aceasta a jucat, „O Teri", a fost lansat în cinematografele din India. Din păcate, se pare că impactul nu a fost cel aşteptat, lungmetrajul fiind catalogat de critici drept un eşec.

Momentul mult aşteptat de Iulia Vântur, lansarea filmului indian „O Teri", a venit. Românca aşteaptă cuminte judecata indienilor, care se arată neîndurători în aprecierile faţă de lungmetraj.

„Partea muzicală din film nu face decât să întrerupă acţiunea, decât o parte din poveste", este unul dintre cele mai dure mesaje care o fac praf pe vedeta PRO TV, care interpretează o melodie în lungmetrajul „O Teri".

Seria recenziilor negative la adresa filmului indian continuuă şi se pare că mult aşteptata producţie nu satisface deloc aşteptările fanilor.

„Publicul vrea scandal şi escrocherii. Dacă ai ceva poveşti senzaţionale cu răpiri şi crime, dati-le, altfel nu vă arătaţi faţa"/ Presa din India este liberă. Ştim asta. Ştim ce trebuie să fie ascuns şi ce trebuie evidenţiat", sunt doar o parte dintre feedback-urile primite.

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina