VIDEO Revenirea lor se lasă aşteptată. Ce au mai făcut membrii trupei Vacanţa Mare de când s-au despărţit

simeon stalpnicul png

Mugur Mihăescu spunea în toamna lui 2012 că plănuieşte împreună cu Radu Pietreanu refacerea trupei de umor Vacanţa Mare. De atunci a trecut jumătate de an, iar lucrurile nu par să meragă în direcţia aşteptată de fani.

În februarie, "Garcea" a explicat de ce grupul nu mai poate fi văzut pe nicăieri: după încheierea contractului cu Kanal D (unde au ajuns de la Pro TV) n-au mai primit nicio ofertă.

"Motivul este simplu: s-a terminat un contract pe care l-am avut, iar de atunci Vacanţa Mare n-a mai primit nicio ofertă. Nicio televiziune nu ne-a mai contactat ca să lucrăm. Eu vreau ca grupul să se reunească, îmi doresc să mai lucrăm, dar ce să facem? Să bat la uşi, la televiziuni, să spun: «Nenea, sunt eu...»", a declarat Mugur Mihăescu.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ce mai face Vacanţa Mare de când e... în vacanţă

"Garcea" nu se poate plânge de când a dispărut de pe micul ecran. Are afaceri care îi merg destul de bine şi a încercat să intre în politică. Deţine, printre altele, magazinul "Muzica" din Bucureşti şi pub-ul "St. Patrick" din Centrul Vechi. La sfârşitul lunii aprilie, Click! a scris că Mugur Mihăescu investeşte 80.000 de euro în extinderea localului.

Radu Pietreanu a înfiinţat formaţia "Vacanţa muzicală", alături de care cântă în cluburi. "Costel" interpretează mai ales parodii, cu care şi-a cucerit publicul. În timpul liber, este dedicat pasiunilor sale: motociclismul, vânătoarea şi disciplina K1.

simeon stalpnicul png

Dintre colaboratorii celor doi, "Axinte" o duce cel mai bine. Florin Petrescu a făcut bani atât din spectacole muzicale şi de umor, cât şi ca impresar. De 1 Mai, a fost pe Litoral, în diverse concerte. Apare constant şi în emisiuni de televiziune.

"Lila" a fost părăsită de noroc după încetarea activităţii grupului Vacanţa Mare. Nu şi-a mai găsit niciun contract consistent, iar de atunci se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar.

"Am mai vorbit cu Radu Pietreanu (Costel), cu Axinte, cu băiatul care îl interpreta pe Frankfurt..., dar cu Mugur Mihăescu, nu", mărturisea Mirela Stoian cu ceva vreme în urmă.

Scurtă istorie Vacanţa Mare

S-au înfiinţat ca grup în 1988. Organizau spectacole în toată ţara şi reuşeau să umple sălile. Unul dintre membrii iniţiali, Dan Sava, a murit în 1999 într-un accident rutier. După câteva luni au început emisiunile la Pro TV.

În 2007 au trecut la Kanal D, unde au rezistat până în 2009, când le-a expirat contractul.

Fragment dintr-un spectacol Vacanţa Mare, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu şi regretatul Dan Sava

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
Marius Stefan Achim (stanga) si Iulian Oancea FOTO arhiva Adevarul jpg
vagner jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati