De ce trebuie să pui rom în bere. Un secret știut doar de barmanii cu experiență
Berea este, fără doar și poate, cea mai populară băutură alcoolică de pe glob, însă poate că nu mulți dintre noi știu că ea este și a treia cea mai populară băutură, în general! Singurele care reușesc să întreacă berea sunt ceaiurile, iar, pe primul loc, apa! Însă, deși este atât de populară, mulți români nu știu că există câteva „trucuri” pentru a face o halbă de bere și mai delicioasă!
Indiferent dacă suntem, sau nu, fani ai acestei băuturi, un lucru rămâne cert: cea mai mare parte a globului adoră berea! Ea este, fără doar și poate, cea mai populară băutură alcoolică, iar deși acest fapt ne poate surprinde pe cei mai mulți dintre noi, berea este și a treia cea mai populară băutură, în general! Singurele care reușesc să o depășească, atunci când vine vorba despre consumul anual, sunt ceaiurile, iar, pe primul loc se află apa potabilă, literalmente lichidul necesar vieții!
Însă, în ciuda faptului că berea este o băutură atât de populară, nu multă lume știe că există diferite „trucuri” pentru a o face chiar mai delicioasă! Da, pe lângă mulțimea de mărci și sortimente pe care le avem la dispoziție pe rafturile magazinelor, există și câteva ingrediente pe care le folosim chiar noi pentru ca berea să devină și mai gustoasă! Iar unul dintre cele mai populare este romul, care oferă băuturii un gust deosebit, odată ce este adăugat în bere!
Romul, ingredientul care poate face berea și mai delicioasă
Da, deși poate că am auzit cu toții vechiul sfat care ne spune să nu combinăm băuturile alcoolice, atunci când vreți să vă bucurați de un cocktail deosebit, o mulțime de oameni sugerează să adăugăm rom în bere! Iar dacă tot doriți să experimentați cu băutrile voastre, puteți să mergeți chiar mai departe! Există nenumărate rețete de cocktailuri care au la bază bere și rom, iar dacă mai adăugați și puțin suc de lămâie, sau portocale, puteți crea o băutură de excepție!
De asemenea, un alt ingredient util poate fi sarea! Odată adăugată în bere, ea poate îmbogăți aroma, iar unii români spun că puțină sare ne poate ajuta să bem cantități mai mari de bere!