Reacția lui Ilie Năstase după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Nu pot descrie în cuvinte”

9 septembrie 2022 8:07   Fapt divers

Toată lumea este îndurerată după moartea Reginei Elisabeta a II-a, iar oamenii din întreaga lume au transmis mesaje de condoleanțe membrilor Casei Regale a Marii Britanii. Printre aceștia și cunoscutul sportiv Ilie Năstase, care este vizibil afectat de vestea tristă.

Anunțul potrivit căruia a murit cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a fost unul la care tenismenul Ilie Năstase nu s-a așteptat. Acesta și-a adus aminte de sentimentul pe care îl avea când juca în Anglia, sub privirile figurilor regale care se aflau în Ioja reginei.

Vezi și: Ilie Năstase, și bogații plâng? Doar berica îi mai alină melancolia lui Nasty

„Moartea Reginei m-a luat prin surprindere. Pentru mine a fost mereu un sentiment aparte să joc pe iarba londoneza privit de figuri regale din loja reginei. Nu pot descrie în cuvinte. Îmi pare foarte rău!”, a spus Ilie Năstase pentru Impact.ro.

Părerea lui Ilie Năstase despre noul rege, Charles

Ilie Năstase consideră că Charles, noul rege, are o legătură foarte strânsă cu România. Fostul tenismen a mai declarat că Charles este fascinat de țara noastră și a promovat-o ori de câte ori a avut ocazia. 

Reamintim că Charles a vizitat aproape anual România, iar ultima călătorie a avut loc în mai 2022. În plus, suvernaul deține mai multe terenuri în țara noastră. 

Citește și: După Ilie, Charlotte, pune tunurile pe Ioana Năstase: „Spui numai minciuni! Ești disperată!”

,,Tradiții cum au englezii sunt unice! Pentru români, noul rege, Charles, e mai mult decât un prieten. Omul acesta e îndrăgostit de Romania. Am înțeles asta din discuțiile purtate, dar și din modul în care a vorbit în ultimele decenii despre România. Nu avem bani să-l plătim pentru căta publicitate ne-a facut!”, a mai spus Ilie Năstase.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani 

Regina Elisabeta a II-a a murit, la vârsta de 96 de ani, la reședința din Balmoral, Scoția, un loc pe care l-a îndrăgit întotdeauna.

În ultimele luni de viață, suverana a petrecut timpul relaxându-se în compania familiilor și plimbându-se prin grădină, alături de câinii ei Corgi, conform publicației britanice Dailymail.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe