Coz șocant în Italia! Un român a smuls urechea unui bărbat din cauza unei țigări

16 iunie 2024 9:52   Internațional

Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în orașul italian Rimini, aflat la doar mică distanță de San Marino. Totul s-a petrecut în sala de așteptare dintr-un spital din acest oraș, unde un bărbat a fost atacat de un român, care i-a mușcat urechea! Iar autoritățile au rămas chiar și mai surprinse atunci când au aflat care a fost cauza acestui atac teribil.

Autoritățile din Italia au rămas fără cuvinte atunci când acest caz neobișnuit a fost raportat. În micul oraș Rimini, situat în apropiere de San Marino, un român a atacat pacientul unui spital, dintr-un motiv de-a dreptul incredibil! Totul s-ar fi petrecut în sala de așteptare a unui spital din acest oraș, unde victima a coborât pentru a-și cumpăra o cafea.

Pacientul spitalului Infermi, din Rimini, a fost abordat de către un român, în timp ce se afla în sala de așteptare. Se pare că acesta i-ar fi cerut o țigară, iar atunci când pacientul a refuzat să îi ofere una, românul s-a înfuriat și a atacat pacientul. Mai precis, acesta a mușcat urechea pacientului cu atât de multă forță încât aproape că i-a smuls-o!

Un român a mușcat urechea unui pacient de la un spital din Italia

Victima tocmai aștepta să treacă printr-o intervenție chirurgicală și ieșise din salon pentru a cumpăra o cafea, de la parterul clădirii spitalului. Bărbatul care a fost atacat a fost găsit pe jos, cu mai multe răni la cap și la față, fiind și plin de sânge.

Un polițist ce era de serviciu în apropiere a descoperit victima, care apoi a povestit autorităților faptul că a fost bătut din senin de către român, după ce a refuzat să îi dea o țigară.

Victima a spus că agresorul l-a atacat cu pumnii și cu picioarele, iar, mai mult decât atât, l-a și mușcat de ureche. Autoritățile din Italia au reușit să dea de urma românului, care a și fost arestat, pentru atitudinea violentă pe care a avut-o față de pacientul spitalului.

Mai multe