A făcut infarct la volan și a lovit un copil aflat în stația de autobuz

14 august 2022 12:32   Național

Un copil de 13 ani, aflat într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a ajuns la spital după ce a fost lovit de un SUV scăpat de sub control.

Şoferul (57 de ani) autoturismului a suferit un infarct în timp ce se afla la volan, iar maşina a intrat cu putere în refugiu.

S-ar putea să te intereseze: Accident tragic în București! Un muncitor a ars de viu în canalul în care lucra, fix lângă Biblioteca Centrală

Incidentul a avut loc pe strada Vasile Lucaciu. Maşina a ajuns iniţial într-o staţie peco, unde a acroşat un autoturism aflat la o pompă de alimentare.

Vezi și: Ce destin tragic! Cine este Ionela, fata călcată de tramvai. „Așa tânără și frumoasă!”

De acolo a ricoşat pe şosea, pe contrasens şi s-a oprit în staţia de autobuz. Chiar şi aşa, impactul a fost unul violent. Staţia a fost făcută praf, iar copilul s-a ales cu mai multe răni, scrie observatornews.ro.

Vezi și: Poveste dureroasă! Doi bărbați, gemeni identici, s-au stins la doar trei ore distanță. Ce a spus unul dintre ei, pe patul de moarte?

La fața locului au intervenit imediat trei ambulanţe, medicii au reuşit să-i salveze viaţa şoferului. Din păcate, acesta se află într-o stare dificilă de sănătate. El este internat la ATI.

În maşină, pe locul din dreapta, se afla soţia bărbatului. Femeia a intrat în stare de şoc după impact.

Află mai multe: Accident devastator la Hollywood! Celebrul actor nu a mai avut nicio șansă! Se repetă istoria Paul Walker!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe