Ținuta unui liceean la balul de absolvire a tras multe controverse. „Nu aș vrea să îmi văd băieții îmbrăcați așa”

13 iunie 2024 13:20   Național

Un liceean din Vaslui a atras toate privirile la balul de absolvire, după ce a mers la eveniment îmbrăcat într-un costum negru sclipitor, ce avea spatele decupat. De asemenea, tânărul a purtat și un lănțișor cu litera „V”, inițiala numelui său, plină de ștrasuri.

Colegilor adolescentului nu le-a venit să creadă atunci când au văzut ținuta specială purtată de tânăr la balul de absolvire. Costumul negru, sclipitor, cu spatele complet decupat, i-a luat prin surprindere pe ceilalți invitați, la fel și lănțișorul masiv cu litera „V”, inițiala numelui său.

Tânărul, fiul unui antreprenor din Vaslui, a cerut unei croitorese din oraș să îi facă un costum unic, inspirat din ținutele pe care le poartă vedetele de dincolo de hotare. Creatoarea costumului a spus că totul a fost făcut de la 0, iar materialul a fost ales împreună cu tânărul.

„Totul a fost construit de la 0, împreună am ales materialul acesta special, butonii i-am personalizat cu numele lui, iar la spate are inițiala numelui din ștrasuri, totul făcut manual”, a spus creatoarea costumului, vorbind despre opera ei.

Costumul a fost inspirat din vestimentația vedetelor din străinătate

Cu toate acestea, costumul tânărului din Vaslui a atra și unele critici. „Nu sunt de acord cu această ținută, poate pentru scenă sau showbizz, să aibă ce comenta televiziunile!”, a scris un internaut, potrivit PRO TV. O altă persoană care nu a fost impresionată de ținută a spus că un astfel de costum ar fi mai potrivit pentru stripperi. „Frumos, însă nu aș vrea să îmi văd băieții îmbrăcați așa. Este un costum special, e adevărat, însă pare mai mult pentru stripperi, dacă îmi permiteți să îmi dau cu părerea!”, a scris internautul.

Cu toate acestea, au fost și comentarii pozitive, iar unii români au apreciat costumul inedit. „Foarte frumos! Chiar dacă am o vârstă rezonabilă, sunt open mind. Îmi place, dar este și adevărat că persoana care poartă așa ținută are personalitate. Ieșit din tipar nu este și vulgar. Felicitări!”, a scris un internaut.

Mai multe