#Insula iubirii

Reacția lui Alex, de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut soția în pat cu ispita

13 iunie 2022 20:21   PrimeTime
Ultima actualizare:

Alex Marcu a trecut prin momente de „foc”, la bonfire-ul provocat de prezentatorul Radu Vâlcan la ediția de luni, 13 iunie a emisiunii Insula Iubirii.

El a fost pus în fața faptului împlinit, fiind invitat să privească imagini greu de digerat cu soția sa, Teodora, mângăiată „frățește”, după cum a spus chiar el, de ispita Ali.

Alex și Ali, față în față

Mai mult, Ali a fost de față la „vizionarea” specială.

Ali a fost decent”, a reacționat Alex după ce i-a văzut pe cei doi în pat. Cu siguranță, soțului Teodorei nu i-a picat ușor să o vadă pe această când se cuibărea la pieptul musculosului Ali.

Citește și: Cu ce se ocupă ispita Ali Habron. A despărțit-o pe Teodora de soțul ei, Alex!

Lui Alex i s-a reproșat în mai multe rânduri că are un temperament destul de „sufocant” și i s-a atras atenția că are tendința de a-i manipula pe cei din jurul său. „Dacă eram așa, poate ea avea niște limite și făcea așa”, a comentat el.

Bineînțeles, că nici Teodora nu a fost menajată și a fost informată că soțul ei a văzut imaginile și, mai ales, că Alex și Ali s-au întâlnit față în față pentru a analiza filmarea, momentul fiind relatat chiar de ispită.

Ali, dezamăgit de Alex

M-a dezamăgit Alex foarte mult, nu mi s-a părut bărbat, el nu crede în acest test. El crede că toate cuplurile sunt puse aici ca să ne facă să picăm în ispită”, a spus Ali.

Nu ai cum să spui că cuplurile nu sunt reale”, a reacționat Teodora.

Întors și el în „tabăra” sa, Alex a fost luat la întrebări de colegi. 

Sunteți curioși? A fost ok. A venit și Ali, mă așteptam. A fost un bărbat matur, inteligent. Mi-au arătat ce nu a fost montat. Am văzut și clipuri în care Teodora a zis că nu o deranjează diferența de vârstă.

Citește și: Doi concurenți, la un pas de bătaie pe Insula Iubirii! De la ce a pornit totul

Nu am niciun fel de dezechilibru, nu judec nimic din ce am văzut și am auzit. Vine Ali în cameră când doarme singură, o mângâie și ea acceptă, după vine și ea către el și după adorm împreună”, a povestit Alex.

În cadrul ediției trecute, Teodora a recunoscut că a ajuns la concluzia că nu se află în relația potrivită, luând decizia de a se separa de soțul ei.

Mai mult decât atât, Teo a renunțat și la inelul de logodnă primit de Alex și a decis să doarmă în același pat cu ispita Ali, despre care spune că este cel care a făcut-o să își răspundă la mai multe întrebări legate de relația ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe