Elena Chiriac îi face praf pe foștii colegi de la Survivor: «irelevantă, bârfitor, ciorbă»

7 iunie 2022 14:42   PrimeTime
Ultima actualizare:

Elena Chiriac a revenit de la Survivor simțindu-se ca o adevărată învingătoare, chiar dacă s- a clasat pe locul doi. Vedeta nu a ezitat să spună tot ceea ce crede despre foștii ei colegi, iar supraviețuitoarea a fost nemiloasă cu unii dintre aceștia.

Elena Chiriac a fost una dintre cele mai incisive concurente de la Survivor, căreia nu i-a fost niciodată teamă să spună fix ceea ce crede. Sportiva a venit las show-ul lui Măruță pentru a-și exprima primele impresii despre competiția din jungla dominicană, dar și pentru a-și da cu părerea despre foștii colegi.

Citește și: Imagini HOT! Elena și Laura și-au etalat trupul dezgolit la duș. Concurenții au avut parte de un răsfăț de lux

Vedeta a fost cât pe ce să câștige concursul, însă din păcate pentru ea, publicul l-a votat pe Alex Delea, ca fiind preferatul lor. Elena Chiriac a recunoscut că într-adevăr i-a fost greu în junglă și că Survivor a constituit o experiență care a făcut-o mai puternică. 

În cadrul emisiunii lui Măruță, Elena Chiriac a trebuit să treacă mai prin ,,proba de foc"și să-și caracterizeze colegii de la Survivor cu un singur cuvânt. Dacă pentru unii dintre ei, Chiriac a avut numai cuvinte de laudă, alții au fost ținta unor vorbe pline de venin. 

,,Andreea Tonciu: irelevantă.

Emil Rengle: bârfitor.

Otilia Bilionera: ciorbă," a spus pe scurt Elena despre foștii coechipieri.

Nu rata și: Elena Chiriac, fată rea în ring, divă pe podiumul de modă. Cele mai senzuale poze cu mezina de la Survivor

«Cătălin Zmărăndescu: sensibil»

Au existat și câțiva concurenți față de care vedeta și-a exprimat aprecierea, iar cei care i-au câștigat în special admirația sunt Laura Giurcanu și Cătălin Zmărăndescu. 

,,Cătălin Zmărăndescu: sensibil. Am vorbit la finală și după finală, în Republica Dominicană. Nu aș spune că a fost o figură paternă. Cred că m-am înțeles cu el pentru că amândoi practicăm sporturi de contact.

CRBL, am atâtea lucruri bune de spus despre el. E mișto. 

Laura: sora mea.", a precizat supraviețuitoarea. 

Față de câștigătorul de la Survivor, Elena Chiriac nu are niciun fel de resentimente, chiar dacă a pierdut la mustață în fața lui. 

,,Alex Delea: simpatic", a spus Elena Chiriac. 

«mi-au scăpat cuvinte dure, urâte»

Elena Chiriac a vorbit și despre relația tensionată pe care a avut-o cu Marian Drăgulescu și afirmă că toate criticile pe care i le-a adresat acestuia în timpul competiției nu se referă la performanțele sale sportive, ci doar la prestația sa în cadrul Survivor. Fosta concurentă susține că și-a cerut scuze pentru replicile dure și e de părere că Survivor este un joc brutal, unde oamenii au tendința de a deveni impulsivi. 

,,Marian Drăgulescu, au fost momente când au existat tensiuni între noi, între mine și băieți. Marian are niște performanțe sportive deosebite pentru țara asta. Eu ce am spus, m-am raportat direct la competiție. Am avut discuții mi-au scăpat cuvinte dure, urâte pentru care mi-am cerut scuze Îmi pare rău că am jignit, dar până la urmă asta face jungla din oameni.", a mai precizat Elena Chiriac. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe