#Insula iubirii

S-au despărțit pe Insula Iubirii, dar acum așteaptă un copil! «A fost un șoc»

28 iunie 2022 13:05   PrimeTime
Ultima actualizare:

În cadrul finalei Insula Iubirii, doi concurenți i-au luat prin surprindere pe spectatori, după ce au anunțat că vor deveni părinți! Vestea a fost și mai neașteptată, având în vedere că inițial aceștia au decis să se separe. 

Pe Insula Iubirii a avut loc ultima ceremonie a focului, în cadrul căreia partenerii din cupluri au fost puși față în față, aceștia răspunzând și la marea întrebare a show-ului: „Cum plecați acasă? Împreună sau separat?”.

Alex și Teodora Marcu s-au despărțit pe Insula Iubirii

În cazul soților Alex și Teodora Marcu, povestea lor de iubire a luat o turnură neprevăzută pe Insulă, tânăra explicând că și-a dat seama că nu se află în relația potrivită și luând decizia de a pune punct. 

Nu rata și: Reacția lui Alex, de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut soția în pat cu ispita

Cu toate acestea, formatul emisiunii presupune și punerea la curent la telespectatorilor cu situația actuală a cuplurilor, pentru a observa dacă partenerii și-au învățat lecțiile pe care le-a oferit Insula Iubirii. 

În cazul celor doi, viața i-a luat prin surprindere, aceștia aflând că urmează să devină părinți la scurt timp de la decizia de a se despărți! Teodora este însărcinată în luna a șasea, urmând să aducă pe lume o fetiță. Astfel, după terminarea filmărilor, echipa de la Insula Iubirii i-a găsit pe Alex și Teo tot împreună, încercând să mai dea o șansă relației lor de dragul micuței pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Vezi și: Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! Al treilea cuplu care se destramă!

Cei doi s-au împăcat ulterior, iar acum vor deveni părinți

Teodora și Alex au plecat separat de pe Insula Iubirii, concurenta alegând chiar să stea în avion alături de ispita Ali, cu care a format o conexiune în timpul emisiunii. Ajunși acasă, cei doi soți au stat separați o perioadă, după care Alex a făcut pași spre împăcare, iar aceasta s-a și produs.

La scurt timp, chiar în ziua de Crăciun, cei doi au aflat că vor deveni părinți. La momentul aflării marii vești, Teo era însărcinată în 2 luni. Aceștia au recunoscut că sarcina a contribuit la împăcarea lor. 

„Am stat separați câteva zile după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată. Avea deja 2 luni și ceva de sarcină. (..)

Consider că această sarcină a contribuit, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam.”, a spus Alex.

„Atunci eram hotărâtă că nu va mai fi nimic. Am dormit separat (..) Eram acasă, mi-am făcut un test și am văzut, dar nu-mi venea să cred cum de nu s-a întâmplat un an și fix acum când am luat decizia asta (de a se despărți n.r) s-a întâmplat.

A fost așa ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi. Sunt însărcinată în 6 luni, o să avem o fetiță și nu facem nuntă. Nu îmi plac nunțile.”, a spus și Teodora.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe