Situație fără precedent la „Insula Iubirii". O concurentă a fost refuzată dur de una dintre ispite

#Insula iubirii

Insula Iubirii, sezonul șase, se apropie cu pași repezi de final, iar telespectatorii vor afla la bonfire-ul final dacă tentația a fost mai puternică decât stabilitatea unei relații pentru concurenți. Răsturnările de situație sunt la ordinea zilei, iar atmosfera pare să fie din ce în ce mai tensionată. 

Cristina nu a ținut cont de dorința lui Bogdan
Cristina nu a ținut cont de dorința lui Bogdan

Ispitele de la „Insula Iubirii" și-au făcut datoria și în acest sezon. Unele dintre ele au reușit să destrame cupluri, iar unii dintre concurenți au renunțat repede la povestea de dragoste pe care o trăiau atunci când s-au înscris în competiție. 

În ediția de luni seară, 20 iunie, telespectatorii au putut vedea un nou episod controversat dintre Cristina, fosta iubită a lui Sebastian și Bogdan Ionescu, ispită în acest sezon, dar fost concurent în sezonul 4. 

Cristina pare să nu poată ignora și reprima atracția pe care o resimte față de Bogdan. În ciuda faptului că acesta i-a respins de numeroase ori încercările de apropiere și i-a oferit adesea răspunsuri seci, Cristina tot nu renunță și dorește să petreacă timp în preajma lui.

Citește și: Au sărit scântei la Insula Iubbirii. Cristina i-a făcut reproșuri lui Bogdan 

Așadar, și-a luat inima în dinți și l-a întrebat dacă își dorește să participe la Dream Date alături de ea. Cristina l-a ales pe Bogdan, deși acesta subliniase destul de clar că nu are nici cea mai mică intenție să petreacă ultimele ore pe insulă împreună de concurenta care îl îndrăgește. 

„Îmi este foarte greu să aleg, dar alegerea pe care eu o voi face e ca o recompensă și ca un dar pentru învățăturile de aici, îl aleg pe Bogdan”, a spus Cristina.

Cristina a fost refuzată de ispita Bogdan 

Alegerea Cristinei a fost cu totul surprinzătoare dacă ținem cont de faptul că ea s-a sărutat cu o altă ispită, Denis. Bogdan a refuzat prompt invitația și i-a explicat: „Îmi pare rău, dar eu nu pot să fac asta. Pur și simplu nu pot face asta. Dacă voia să îmi demonstreze respectul, îmi demonstra asta respectându-mi alegerea de a nu merge la date alături de ea", a fost replica lui Bogdan.

Vezi și: Cum arată acum Hannelore, fosta iubită a ispitei Bogdan Ionescu

Răspunsul nu i-a căzut deloc bine Cristinei, iar concurenta a continuat discuția cu reporterii având ochii în lacrimi. 

Sezonul acesta al emisiunii a fost plin de răsturnări de situație și de despărțiti, însă doar la bonfire-ul final vom afla care dintre cupluri se vor întoarce împreună în România și care dintre perechi vor încheia povestea de dragoste în peisajul idilic din Thailanda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net