Filmările pentru serialul-fenomen „The Crown", oprite după moartea reginei

9 septembrie 2022 10:02   PrimeTime
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, după o domnie de 70 de ani. Viața sa a fost una demnă de scenariul unui film! Producătorii serialului-fenomen The Crown au făcut un anunț important, la scurt timp după decesul suveranei. 

Marea Britanie își plânge regina iubită, pe Elisabeta a II-a, care a domnit șapte decenii și, de-a lungul vieții a avut ocazia să se întâlnească cu 13 președinți americani și să colaboreze cu 15 premieri britanici.

Locuitorii s-au strâns în număr mare în fața Palatului Buckingham, iar drapelul a fost coborât în bernă, competițiile sportive au fost anulate, iar prințul Charles a solicitat o luna întreagă ca perioadă de doliu regal. Producătorii serialului The Crown s-au alăturat celor care aduc un omagiu suveranei.

Citește și: Cum a reușit Camilla Bowles să intre în grațiile reginei 

„The Crown (n.r.: Coroana) este ca o scrisoare de dragoste față de Regină. Nu am nimic de adăugat acum, doar tăcere și respect. Sper să oprim filmările pentru o perioadă din respect pentru Majestatea Sa”, a declarat Peter Morgan, producătorul executiv al serialului. 

Regina Elisabeta a II-a a murit la Balmoral, reședința sa din Scoția, pe care a considerat-o întotdeauna ca fiind a doua casă. Aici a petrecut multe momente plăcute, departe de privirile curioșilor, alături de prințul Philip și de familie. De altfel, în utimele săptămâni din viață, suverana a profitat din plin de peisajul superb din această zonă și s-a plimbat nestingherită, însoțită de câinii Corgi la care ținea nespus, conform publicației britanice Daily Mail. 

Vezi și: Detalii neștiute despre regina Elisabeta a II-a 

Prințul Charles a devenit rege, iar Camilla, regină consoartă 

După moartea reginei, prințul Charles este cel care a devenit automat rege, conform tradiției. Fiul Elisabetei a II-a a ales să fie prezentat public de acum înainte sub numele de Charles al treilea. Soția lui Charles, Camilla a devenit Regină consoartă, după ce regretata regină a fost de acord ca ea să primească acest titlu. 

Povestea de dragoste dintre Charles și Camilla nu a fost privită cu ochi buni de către Casa Regală încă de la bun început, iar Camilla a făcut eforturi considerabile pentru a intra în grațiile acestora, dar și în preferințele britanicilor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe