Britney Spears s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din vila de 11,8 milioane de dolari

23 iunie 2022 15:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Britney Spears este pregătită pentru un nou capitol din viața ei, moment care a debutat cu o nuntă ca-n povești cu alesul inimii ei, Sam Asghari. După ce fostul soț a intrat abuziv pe proprietatea vedetei, iar familia ei a avut numeroase comentarii cu privire la nuntă, Spears a decis să se mute într-o nouă casă. 

Vedeta a revenit pe Instagram, după ce și-a dezactivat recent contul, deoarece a simțit nevoia să ia o pauză. Britney și-a surprins fanii cu imagini în premieră din noua ei casă, unde s-a mutat alături de soțul, Sam Asghari și copiii ei. Solista speră că acum va putea trăi în liniște alături de cei dragi.

Nu rata nici: Ce accesoriu inedit a purtat Britney Spears la nunta cu Sam Asghari? „Prima pereche de...”

Britney este foarte entuziasmată de acest pas, pe care îl consideră o reafirmare a autonomiei și a independenței după ce a scăpat de sub tutelajul tatălui. Vedeta a cheltuit nu mai puțin de 11,8 milioane de dolari pentru vila superbă din Los Angeles. 

Vezi și: Britney Spears face nuntă la cort. Evenimentul va avea doar 100 de invitați

Britney a publicat un mesaj prin care le-a transmis fanilor că este foarte fericită în noua ei casă și, cu aceată ocazie, a postat și câteva imagini inedite în premieră, inclusiv un clip cu soțul ei ce sare în piscină. 

,,Nu am fost încă în luna de miere, m-am măritat și cu această ocazie m-am mutat într-o casă nouă. Este o schimbare foarte mare și încă trebuie să mă obișnuiesc, dar copiilor le place. Am făcut baie în noua noastră piscină, iar soțul meu mi-a făcut o friptură. Viața este minunată"

Sora și fratelle lui Britney, supărați foc pe vedetă din cauză că nu au fost invitați

Nunta lui Britney Spears a fost un subiect de dispută pentru membrii familiei sale. Sora cântăreței, Lynn Spears a acuzat-o că nu a invitat-o la nuntă. De asemenea, fratele mai mare, Bryan Spears, a declarat că a refuzat să participe la ceremonia famoasei surori, însă Britney a declarat a doua zi că acesta nici măcar nu a fost invitat.

Trebuie să vezi și: A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari! Unde a avut loc petrecerea?

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, căci fostul soț al vedetei a reușit să intre pe proprietatea lui Spears, chiar în timpul pregătirilor pentru nuntă și a transmis întreaga întâmplare live, pe Instagram. 

Britney a fost de-a dreptul terifiată de gestul său și a obținut un ordin de restricție împotriva lui. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe