Cu cine s-au întâlnit soții Beckham în vacanța din Italia? Au avut un șoc când au văzut-o

20 iulie 2022 10:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

David Beckham (47 de ani) și soția lui, Victoria (48 de ani), au avut parte de o întâlnire surpriză, în vacanța lor din Italia. Aflați la un restaurant cu specific pescăresc din Amalfi, ei au dat peste o altă celebritate, bună prietenă cu aceștia și care face parte din familia regală a Marii Britanii. 

Foto: Profimedia

Citește și: Imagini nemaivăzute de la nunta lui Brooklyn Beckham. Victoria, sufletul petrecerii

Este vorba despre Sarah Ferguson (62 de ani). Soții Beckham au salutat-o pe ducesa de York, care este o prietenă veche a cuplului. Trio-ul a fost fotografiat la restaurantul Lo Scoglio da Tommaso, un local de renume mondial din satul de pe litoral Marina del Cantone, de pe Coasta Amalfi.

Vezi și: Mai e la modă să fii super slabă? Ce își dorește Victoria Beckham, pentru fiica ei

Deși nu au mâncat împreună, cei trei s-au salutat, iar la ieșirea din restaurant, David și Victoria au sărutat-o pe obraz pe Sarah, care era îmbrăcată într-o rochie de vară, de culoare albastru deschis.

Foto: Getty

Află și: David Beckham a împlinit 47 de ani! Cadoul special pregătit de Victoria

În 2017, Sarah Fergunson a fost gazda unei petreceri organizate pentru fiica lor, Harper Seven Beckham (11 ani), la Palatul Buckingham.

David și Victoria Beckham, vacanță de lux pe iaht

Foto: Profimedia

Ups!: Victoriei Beckham i s-au văzut intimitățile din cauza unei rochii foarte scurte

Soții Beckham au fugit de căldura infernală care a pus stăpânire pe Europa în ultima vreme și s-au ascuns în iahtul lor de 5 milioane de lire sterline! Ei se află într-o vacanță de vis pe celebra stațiune italiană Amalfi, frecventată de celebritățile și milionarii din întreaga lume.

Te-ar putea interesa și: Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere. Soțul a surprins-o într-o ipostază demențială!

„David a aruncat o privire la niște iahturi în timpul verii trecute și a decis să se răsfețe. El însuși a ajutat la proiectarea bărcii. Nu este un super-iaht în stil oligarh, dar este încă destul de luxos după standardele oricui. A fost inspirat după ce a fost în vacanță cu Elton și partenerul său, David, pe barca lor – și oricum, Beckham iubește viața pe apă, deci totul a venit natural", a povestit o sursă apropiată de fostul fotbalist englez, potrivit tabloidului britanic The Sun

Iată și: Imagini de la nunta anului! Harper, fiica lui David Beckham, domnișoară de onoare pentru fratele ei

Mai multe