Fostul soț al lui Britney Spears, anchetat pentru furt de bijuterii

17 august 2022 6:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Britney Spears pare bântuită de numele lui Jason Alexander, bărbatul care i-a fost soț timp de 55 de ore, în 2004.

În luna iunie a acestui an, fostul soț al solistei a încercat să-i ruineze acesteia planurile de nuntă și a intrat prin efracție pe proprietatea unde era organizat evenimentul.

A transmis live tentativa de deturnare a nunții

Bărbatul a transmis live întreaga „aventură”, până când a fost prins, la timp, de agenții de pază.

A fost acuzat de vandalism, de ofițerii de poliție ajunși la fața locului și, în prezent, se pregătește să fie tras la răspundere și pentru o serie de acuzații privind furtul de bijuterii, anunță Tmz.com

Citește și: Nunta lui Britney Spears, la un pas să fie ruinată de fostul soț

Jason Alexander a fost ridicat dintr-o unitate de arest, unde executa o sentință de 60 de zile, în spatele gratiilor, după tentativa de intrare frauduloasă pe o proprietate privată, când acesta a vrut să deturneze nunta fostei sale soții.

El va fi judecat pentru furt calificat și contrabandă cu bunuri furate. În 2015, când Jason Alexander a furat și a încerca să vândă o brățară evaluată la 2.000 de dolari.

Fostul soț al lui Britney Spears trăia alături de o femeie și, la două săptămâni de când se mutase cu ea, i-a furat bijuteria. Aceasta a observat dispariția brățării și a alertat poliția.

A furat brățara cu diamante a femeii alături de care trăia

Pus în fața faptelor, Jason Alexander a recunoscut fapta, el oferind și detalii, probabil sperând să scape cu o pedepasă mai blândă.

Ulterior furtului, el i-a povestit chiar victimei că și-a însușit brățara cu diamante și safire și a dus-o la o casă de amanet, unde a primit suma de 2.000 de dolari.

Acum, va fi nevoit să răspundă în fața legii pentru furtul comis. Nici Britney Spears nu a rămas indiferentă la incidentul care risca să îi ruineze ziua cea mare.

Citește și: Britney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Artista a obținut, în instanță, un ordin de protecție pentru trei ani împotriva fostului soț. Acestuia îi este interzis să se apropie sau să o contacteze pe Britney.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe