Adelina Pestrițu, șicanată pe Instagram!

13 mai 2022 16:49   Vedete românești

Adelina Pestrițu a avut parte de critici dure pe Instagram, după ce a  filmat un clip despre ,,moda bunelor maniere", în care bruneta a exemplificat un obicei foarte urât al clienților din magazine. 

Adelina Pestrițu face ce face și tot își atrage critici din partea urmăritorilor ei. Frumoasa influenceriță a postat pe Instagram, la secțiunea Story, un clip în care demonstra comportamentul total inadecvat al anumitor persoane, în supermarket-uri.

Citește și Adelina Pestrițu, panicată pentru Zenny: «Încerc să mă autocontrolez»

Bruneta era înfățișată în timp ce se afla în fața unui stand cu produse din panificație și atingea pe rând mai multe chifle, pentru a alege una pe gustul ei. Clipul fusese special regizat pentru a servi drept un exemplu de ,,așa nu". 

Din păcate, imediat după postarea clipului, Adelina Pestrițu a avut parte numai de șicane din partea urmăritorilor ei, care au acuzat-o că, deși a dorit să ofere un exemplu, în realitate ar fi făcut exact invers. Mai multe persoane i-au reproșat că a pus mână pe produsele de la stand, fără să le achiziționeze. 

Bruneta s-a înfuriat la culme când a primit astfel de reacții și a ținut să demonstreze, detractorilor că într-adevăr a cumpărat chiflele pe care le-a atins, în loc să le pună la loc la raft.

Adelina Pestrițu a postat chiar la miezul nopții un clip în care arăta produsele de panificație respective, pe bufetul din bucătărie, cu mențiunea că a mâncat deja două chifle. 

,,Le-am cumpărat! Ah nu ies la numărătoare?! Am și mâncat două între timp. Sper că nu mai e nevoie și de alte dovezi.", a declarat Adelina Pestrițu, extrem de iritată

Adelina Pestrițu a câștigat un premiu important la Gala I Succes

Adelina Pestrițu, 35 de ani, a devenit o influenceriță de succes, iar dovada este chiar premiul pentru ,,Best Influencer Activity”, pe care l-a câștigat, recent, la Gala I Succes. Vedeta a fost deosebit de mândră și entuziasmată să vadă că munca ei de pe rețelele de socializare a fost oficial recunoscută.

Citește și Adelina Pestrițu, declarații fără perdea despre operațiile estetice și aparițiile nud

Adelina și-a făcut apariția la eveniment precum o adevărată divă, cu o rochie neagră fină, cu tăietură pe picior și părul aranjat simplu, într-un coc. Vedeta a strălucit pe covorul roșu și a plecat acasă cu un premiu mult dorit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe