Anca Țurcașiu, influenceriță pe TikTok! Acesta este antrenamentul prin care se menține în formă

29 iunie 2022 7:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu, 52 de ani, este foarte activă pe social-media și chiar îi place să împărtășească fanilor momentele speciale din viața ei. Dacă analizăm activitatea temerarei artiste de pe platformele de socializare, concluzionăm că este de fapt una dintre acele mai relevante influencerițe din România. 

Anca Țurcașiu are o carieră de succes, pe care continuă să o facă cu pasiune, a influnțat în mod autentic generații întregi și este o femeie independentă din toate punctele de vedere.

Nu rata: VIDEO WOW! Anca Țurcașiu dă clasă «divelor». Dans plin de senzualitate la un eveniment de gală

În urmă cu doi ani, Anca a decis să divorțeze de medicul Cristian Georgescu, după 22 de căsnicie, iar din acel moment, solista  a fost pe val. Artista s-a concentrat pe sine, și-a regăsit echilibrul și și-a recăpătat liniștea interioară, după despărțirea dureroasă de fostul soț, iar acest lucru se vede din plin. Anca Țurcașiu radiază la cei 52 de ani și este preocupată de un stil de viață sănătos, care include și foarte multă mișcare. 

Citește și: Ce spune Anca Țurcașiu despre vacanța petrecută în Deltă cu tatăl ei

Recent, vedeta a împărtășit pe contul de TikTok unul dintre excercițiile de bază pe care le practică pentru a-și tonifia picioarele și posteriorul. Anca Țurcașiu a postat un clip în care exemplifică cum face un anumit tip de genoflexiuni folosind o ganteră, un element cheie când vine vorba de tonifierea musculaturii. Anca apare îmbrăcată într-o pereche de colanți de culoare roz, în intimitatea casei sale, în timp ce efectuează cu o grație exercițiul.

Anca Țurcașiu, despre stilul de viață sănătos

Anca Țurcașiu a dezvăluit recent câteva dintre secretele care o ajută să-și mențină un organism sănătos. Vedeta a renunțat la carne și de câțiva ani este o vegetariană convinsă. Solista consideră că o astfel de alimentație i se potrivește cel mai bine, însă sfatul ei este ca fiecare să-și asculte corpul și să-i ofere nutrienții de care are nevoie. 

Interesant și: Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu

E un stil de viață, , nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe